Обосновани Футболни Прогнози

Еспаньол - Валенсия

11 Май 2011 - 22:00
Еспаньол
Валенсия
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.57
2 - 2
позната футболни прогнози

Днес ще обърна внимание на срещата от 36-ия кръг на футболния сезон в Примера Дивисион на Испания между отборите на Еспаньол и Валенсия. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Прилепите на Естади Корнела-Ел Прат.

Но нека да разгледаме информацията за предстоящия футболен двубой:

Еспаньол

Еспаньол са 8-ми във временното класиране с актив от 48 точки, постигнати след 15 победи, 3 равенства и 17 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 35 мача са отбелязали 42 гола и са позволили да им вкарат 49 гола в мрежата си. Пред собствените си почитатели отбора на Еспаньол има 17 мача, в които е записал 11 победи, едно равенство и 5 загуби, при голова разлика 29-17 гола.

В последните си 6 официални двубоя в Примера Дивисион, състава на Бяло-сините е постигнал една победа, 2 равенства и 3 загуби, като е вкарал 5 попадения и е получил 8 гола.

Валенсия

Гостуващият тим на Валенсия е трети в таблицата с временното подреждане с общ актив от 66 точки, събрани след 20 победи, 6 равенства и 9 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 35 мача е вкарал 60 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 42 гола. Като гост тима е изиграл 17 мача до момента, в които има 10 победи, 2 равенства и 5 загуби, отбелязал е 26 гола в противниковата мрежа и е получил 21 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Примера Дивисион, футболистите на Валенсия са записали 4 победи и 2 загуби, при голова разлика вкарани 18 гола и получени 9 гола.

Еспаньол-Валенсия - преки срещи

В последните 5 сблъсъка между двата състава, тимът на Еспаньол е записал 1 победа, а отбора на Валенсия има постигнати 4 успеха, при обща голова разлика 5-7. В последните 2 срещи у дома, Домакините от Еспаньол са постигнали една победа и 1 загуба,губейки срещата от миналия сезон в Барселона с 0-2.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините от Еспаньол допусна поражение в предишната си среща в шампионата с 0-2 в дербито с Барселона, а на своя стадион успя да победи с 2-1 Атлетик Билбао в последното си домакинство.

Отборът на гостите постигна победа в последната си среща в първенството на Испания с 3-0 у дома над Реал Сосиедад след 2 поредни поражения, а като гост допусна загуба с 0-1 от Осасуна в предишният си двубой след две поредни победи навън.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.57 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.