Обосновани Футболни Прогнози

Молде - Фредрикстад

19 Май 2011 - 20:00
Молде
Фредрикстад
Прогноза: 1
Коефициент: 1.67
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък между тимовете на Молде и Фредрикстад от 8-ия кръг на текущият сезон в Типелиген на Норвегия.

Статистиката за предстоящата среща:

Молде

Домакините са на 7-ма позиция в класирането с актив от 11 точки, постигнати след 3 победи, 2 равенства и 2 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 7 срещи имат положителна голова разлика 13-12 гола. На домашна сцена отбора на Молде е изиграл 3 срещи досега, в които има 1 победа, 1 равенство и 1 загуба, отбелязал е 5 попадения във вратата на гостуващите тимове и е позволил да му вкарат 6 гола в мрежата.

В последните си 6 изиграни мача в първенството, играчите на Молде са постигнали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са вкарали 13 гола и са получили 9 гола.

Фредрикстад

Отборът на гостите от Фредрикстад е трети в класирането с 13 точки, постигнати след 4 победи, 1 равенство и 2 загуби през сезона, като в изиграните 7 двубоя има голова разлика 10-7 гола. При гостуванията си състава е изиграл 3 двубоя досега, в които е постигнал 2 победи и 1 загуба, вкарал е 4 попадения в противниковата врата и е допуснал 4 гола в своята мрежа.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството, състава на Фредрикстад има записани 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 8-6 гола.

Молде-Фредрикстад - директни мачове

В последните 5 играни мача между двата състава, Молде има записани 2 успеха, отбора на Фредрикстад също е спечелил 2 победи, а един сблъсък е завършил с равенство, при общо голово съотношение 7-6. В последните 2 мача у дома, Домакините от Молде имат една победа и 1 загуба, като победиха преди 2 сезона Фредрикстад на своя стадион с 2-0.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Съставът на Молде постигна победа в последния си мач в шампионата на Норвегия с 3-0 като гост на Лилестрьом, а у дома допусна загуба в предишния си мач с 0-2 от Розенборг.

Съставът на Фредрикстад спечели с 3-1 домакинството си на Волеренга Осло в последния кръг в първенството, а като гост допусна загуба с 1-3 от Стабек в предишния си двубой след 2 поредни победи на чужд терен.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.67 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.