Обосновани Футболни Прогнози

ФК Нижни Новгород - Сибир Новосибирск

3 Май 2011 - 17:00
ФК Нижни Новгород
Сибир Новосибирск
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач между тимовете на ФК Нижни Новгород и Сибир Новосибирск от поредния кръг на шампионата в Руската Първа Дивизия.

Кратка информацията за днешния футболен сблъсък:

ФК Нижни Новгород

Домакините от ФК Нижни Новгород са на втора позиция в класирането с 12 точки, след 4 победи и 2 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 6 двубоя са реализирали 11 попадения в мрежата на противника си и са допуснали 8 попадения в собствената си врата. У дома ФК Нижни Новгород е играл 4 мача, в които е записал 3 победи и една загуба, отбелязал е 8 попадения във вратата на гостуващите отбори и е позволил да му вкарат 5 гола в мрежата.

Сибир Новосибирск

Гостуващият отбор на Сибир Новосибирск е на 4-та позиция във временното класиране с общ сбор от 11 точки, след 3 победи, 2 равенства и 1 загуба от започването на сезона, като в изиграните 6 срещи е успял да реализира 9 гола в противниковата врата и е получил 4 гола в своята мрежа. Навън тима е играл 2 двубоя до момента, в които е записал едно равенство и една загуба и все още е без победа навън, при голова разлика 1-2 гола.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Съставът на ФК Нижни Новгород е с 2 поредни победи в първенството - като домакин с 4-1 над Луч Владивосток и с 2-0 над СКА Енергия Хабаровск.

Съставът на Сибир Новосибирск постигна успех в последната си среща в шампионата на Русия у дома с 2-1 над Мордовия Саранск след 2 поредни равенства, а като гост стигна до реми в последния си мач - 1-1 с Алания Владикавказ.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.