Обосновани Футболни Прогнози

Бохемианс - УК Дъблин

26 Май 2011 - 21:45
Бохемианс
УК Дъблин
Прогноза: 1
Коефициент: 1.62
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач между отборите на Бохемианс и УК Дъблин от поредния кръг на футболния сезон във Висшата Дивизия на Ирландия.

Факти и статистика за днешния футболен двубой:

Бохемианс

Домакините са на 6-то място в класирането с общ актив от 22 точки, постигнати след 6 победи, 4 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 14 срещи имат положителна голова разлика 13-9 гола. На домашна сцена тима на Бохемите е играл 7 срещи, в които е записал една победа, 2 равенства и 4 загуби, при голова разлика 3-7 гола.

В предишните си 6 официални мача в Висша Дивизия, състава на Бохемианс е записал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са вкарали в мрежата на противниците си 4 гола и са допуснали 5 гола във вратата си.

УК Дъблин

Гостуващият тим на УК Дъблин е 8-ми в класирането с 14 точки, след 4 победи, 2 равенства и 8 загуби от старта на първенството, като в изиграните 14 срещи има голова разлика 12-25 гола. Като гост състава е играл 7 двубоя до момента, в които е записал една победа, 2 равенства и 4 загуби, отбелязал е 5 гола във вратата на своите домакини и е допуснал 16 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството, тима на УК Дъблин е записал 3 победи и 3 загуби, като са вкарали в мрежа на съперниците си 8 попадения и са допуснали 13 гола от противниковите състави.

Бохемианс - УК Дъблин - преки двубои

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата противника, тимът на Бохемианс е записал 4 успеха, отбора на УК Дъблин не е спечелил нито 1 победа, а в един двубой двата състава са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 9-2. В предишните 2 срещи у дома, Бохемианс са записали 1 победа и 1 равенство, като през миналото първенство постигнаха равенство 0-0 и победа с 3-1 над УК на своя стадион.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините от Бохемианс допусна загуба в предишната си среща в първенството с 0-1 у дома от Сейнт Патрикс и вече е с 2 поредни загуби на собствен терен и без домакинска победа от 6 срещи насам - 2 равенства и 4 поражения.

Тимът на УК Дъблин е в серия от 2 последователни загуби в Ирландия, а далеч от дома е с 3 поредни загуби с общ резултат 2-12 и няма победа вече 6 поредни гостувания - 2 равенства и 4 поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.62 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.