Обосновани Футболни Прогнози

Расинг Сантандер - Атлетико Мадрид

10 Май 2011 - 22:00
Расинг Сантандер
Атлетико Мадрид
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.57
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой от 36-ия кръг на футболното първенство в Испания в Примера Дивисион между Расинг Сантандер и Атлетико Мадрид. Играчите на Расинг излизат срещу Атлетико на своя стадион Ел Сардинеро.

Накратко информацията за предстоящата футболна среща:

Расинг Сантандер

Зелено-белите са 12-ти в класирането с 43 точки, след 11 победи, 10 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните 35 мача имат отрицателна голова разлика 37-51 гола. Като домакин състава на Расинг Сантандер е изиграл 17 срещи досега, в които е записал 7 победи, 6 равенства и 4 загуби, вкарал е 22 гола в противниковата мрежа и е получил 18 гола във вратата си.

В последните си 6 официални двубоя в Примера Дивисион, състава на Зелено-белите има записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са отбелязали в вратата на противниците си 9 гола и са допуснали 8 гола от футболистите на своите съперници.

Атлетико Мадрид

Отборът на гостите от Атлетико Мадрид е на 6-то място в класирането с 52 точки, натрупани след 15 победи, 7 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните 35 срещи има голова разлика 55-47 гола. На чужд терен отбора има 17 срещи до момента, в които има 6 победи, 4 равенства и 7 загуби, реализирал е 22 попадения във вратата на своите домакини и е допуснал 28 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството, състава на Дюшекчиите има в актива си 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 13-8 гола.

Расинг Сантандер-Атлетико Мадрид - директни двубои

В последните 5 играни мача между двата състава, Расинг Сантандер има постигнатa 1 победа, Атлетико Мадрид е спечелил 2 успеха, а в 2 мача двата състава не са успели да се победят, при обща голова разлика 7-8. В последните 2 срещи за първенство на своя терен, футболистите на Домакините от Расинг Сантандер имат една победа и една загуба, печелейки през миналия шампионат тук с 5-1.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините от Расинг Сантандер е в серия от 2 поредни победи в Испания, последната от които с 3-2 над Еркулес като гост преди 3 дни, а у дома има успех в предишния си двубой с 2-0 срещу Майорка.

Отборът на Атлетико Мадрид допусна поражение в последния си двубой в Испания с 0-3 у дома от Малага, а далеч от дома е без загуба вече 6 поредни срещи (по 3 победи и равенства), печелейки последното си гостуване с 1-0 на негостоприемния стадион Риасор в Ла Коруня.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.57 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.