Обосновани Футболни Прогнози

Аалесунд - Викинг Ставангер

29 Май 2011 - 19:00
Аалесунд
Викинг Ставангер
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща от 9-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Норвегия в турнира Типелиген между футболните тимове на Аалесунд и Викинг Ставангер.

Ето и фактите за предстоящия мач:

Аалесунд

Домакините от Аалесунд са 8-ми в класирането с актив от 13 точки, след 4 победи, 1 равенство и 3 загуби от започването на първенството, като в изиграните 8 мача имат голова разлика 10-11 гола. На домашна сцена отбора на Аалесунд е изиграл 4 срещи, в които е записал 3 победи и 1 загуба, вкарал е 5 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 3 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството, футболистите на Аалесунд са постигнали 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при голова разлика вкарани 9 гола и получени 7 гола.

Викинг Ставангер

Тимът на гостите от Викинг Ставангер се намира на 16-та позиция в таблицата с временното класиране със събрани 6 точки, натрупани след 1 победа, 3 равенства и 4 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 8 срещи има отрицателна голова разлика 5-13 гола. При визитите си отбора е играл 4 срещи досега, в които има една победа, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 2-7 гола.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството, футболистите на Викинг Ставангер имат записани 3 равенства и 3 загуби и нямат нито една победа, при обща голова разлика вкарани 4 гола и получени 11 гола.

Аалесунд - Викинг Ставангер - директни мачове

В предишните 5 изиграни двубоя между двата отбора, Аалесунд е записал 2 успеха, отбора на Викинг Ставангер също има спечелени 2 победи, а в един мач двата съперника са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 8-6. В последните 2 срещи на своя терен, играчите на Домакините от Аалесунд са записали една победа и една загуба, като през миналото първенство спечелиха домакинството си срещу Викинг с 3-1.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на Аалесунд допусна загуба с 0-2 от Сарпсборг 08 като гост в последната си среща в първенството след 5 мача без поражение, а при домакинствата си е с 3 последователни успеха с по един гол разлика.

Тимът на гостите загуби от Тромсьо навън в предишния си мач в шампионата и е без победа вече в 3 поредни визити - равенство и две загуби с общ резултат 1-7.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.