Обосновани Футболни Прогнози

Кардиф - Мидълзбро

2 Май 2011 - 19:15
Кардиф
Мидълзбро
Прогноза: 1
Коефициент: 1.53
0 - 3
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач между отборите на Кардиф и Мидълзбро от 45-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Чемпиъншип на Англия.

Факти за предстоящия футболен двубой:

Кардиф

Кардиф са трети в таблицата с общ актив от 79 точки, постигнати след 23 победи, 10 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 44 двубоя са вкарали 75 гола във вратата на съперника си и са получили 50 попадения в своята мрежа. Като домакин тима има 22 двубоя, в които е постигнал 12 победи, 7 равенства и 3 загуби, при голова разлика 41-22 гола.

В последните си 6 официални двубоя в Чемпиъншип, футболистите на Сините птици са постигнали 5 победи, едно равенство и нито една загуба, като са реализирали във вратата на своите съперници 15 попадения и са инкасирали 4 попадения от футболистите на съперниците си.

Мидълзбро

Гостуващият отбор на Мидълзбро е 16-ти в класирането с общ актив от 56 точки, натрупани след 15 победи, 11 равенства и 18 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 44 срещи е успял да вкара 62 гола във вратата на противника си и е допуснал 68 попадения в мрежата си. На чужд терен състава е изиграл 22 срещи до момента, в които е записал 6 победи, 4 равенства и 12 загуби, вкарал е 28 гола в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 36 гола.

В последните си 6 официални мача в Чемпиъншип, тима на Боро е постигнал 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 13 вкарани и 11 получени гола.

Кардиф-Мидълзбро - директни мачове

В последните 2 играни мача между двата отбора, Кардиф има постигнатa една победа, а отбора на Мидълзбро също има спечеленa една победа, при обща голова разлика 1-1.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините от Кардиф постигна успех в предишната си среща в първенството с 1-0 като гост на Престън и има вече 8 мача без поражение в Чемпиъншип, а на собствения си терен стигна до равенство 2-2 в предишния си двубой с лидера Куинс Парк Рейнджърс след 2 поредни победи у дома.

Отборът на Мидълзбро е с 2 последователни победи в първенството на Англия, последната от които с 2-1 у дома над Ковънтри, а като гост постигна победа в предишния си двубой с 4-2 над Хъл Сити.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.53 Резултат: 0 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.