Обосновани Футболни Прогнози

Металац - Партизан Белград

25 Май 2011 - 18:00
Металац
Партизан Белград
Прогноза: 2
Коефициент: 1.60
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от поредния кръг на Суперлигата в Сърбия между тимовете на Металац и Партизан Белград.

Фактите за днешната футболна среща:

Металац

Футболистите на Металац заемат 13-та позиция в класирането с 28 точки, записани след 8 победи, 4 равенства и 16 загуби през сезона, като в изиграните общо 28 мача имат голова разлика 19-34 гола. На собствения си стадион тима на Металац е играл 14 мача досега, в които има 5 победи, 3 равенства и 6 загуби, реализирал е 13 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 15 гола в мрежата.

В последните си 6 официални срещи в Суперлигата, футболистите на Металац са постигнали 5 победи и 1 загуба, като са отбелязали в противниковата врата 8 попадения и са допуснали 2 гола от противниковите отбори.

Партизан Белград

Съставът на гостите от Партизан Белград е водач в таблицата със 72 точки, записани след 23 победи, 3 равенства и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 28 двубоя е успял да вкара 72 гола във вратата на противниците си и е получил 19 гола в своята мрежа. Далеч от дома състава е изиграл 13 мача до момента, в които има 10 победи, 2 равенства и една загуба при голова разлика 30-10 гола.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството, тима на Партизан има на сметката си 5 победи, 1 равенство и нито 1 загуба, като са вкарали в противниковата врата 16 гола и са допуснали 2 попадения в своята мрежа.

Металац - Партизан Белград - директни двубои

В предишните 3 срещи между двата съперника, Металац не е постигнал нито една победа, а отбора на Партизан Белград има спечелени 3 успеха, при общо голово съотношение 1-10. В предишната среща пред своите привърженици, играчите на Домакините от Металац допуснаха загуба с 0-2 от Партизан през миналия сезон.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на Металац е с 3 поредни успеха в първенството, а на своя стадион също е с 3 последователни победи с общ резултат 5-1.

Тимът на гостите от Партизан Белград постигна успех в последния кръг в първенството с 4-0 над последният Чукарички у дома и е без загуба вече 6 мача с 5 победи в тях, а далеч от дома стигна до равенство в предишната си среща 1-1 с ФК Явор и е непобеден вече 12 гостувания - 8 победи и само 2 равенства в тези срещи.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.60 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.