Обосновани Футболни Прогнози

Хелзинборг - Калмар

20 Май 2011 - 20:00
Хелзинборг
Калмар
Прогноза: 1
Коефициент: 2.00
1 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се спра на сблъсъка между футболните отбори на Хелзинборг и Калмар от 9-ия кръг на сезона в Алсвенскан Лига на Швеция.

Накратко малко факти и статистика за предстоящия мач:

Хелзинборг

Играчите на състава домакин са на първо място в таблицата с временното подреждане със 17 точки, записани след 5 победи, 2 равенства и една загуба от началото на сезона, като в изиграните 8 мача са вкарали 11 гола във вратата на противника си и са инкасирали 5 попадения в мрежата си. У дома тима на Червените има 4 срещи досега, в които е постигнал 3 победи, 1 равенство и нито 1 загуба при голова разлика 6-1 гола.

В последните си 6 официални срещи в Алсвенскан Лига, тима на HIF има записани 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 9-5 гола.

Калмар

Отборът на гостите от Калмар е втори в класирането с актив от 16 точки, натрупани след 5 победи, 1 равенство и 2 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 8 мача има голова разлика 11-7 гола. Навън отбора е изиграл 4 двубоя досега, в които има 1 победа, едно равенство и 2 загуби, вкарал е 2 попадения в противниковата врата и е допуснал 4 гола в своята мрежа.

В последните си 6 официални двубоя в Алсвенскан Лига, футболистите на Калмар имат в актива си 4 победи и 2 загуби, като са вкарали в мрежата на съперниците си 8 попадения и са получили 5 гола от противниковите състави.

Хелзинборг-Калмар - директни мачове

В последните 5 сблъсъка между двата отбора, отборът на Млекарите има постигнатa 1 победа, отбора на Калмар има спечелени 2 победи, а в 2 срещи двата състава не са успели да се победят, при общо голово съотношение 2-4. В последните 2 срещи у дома, футболистите на Домакините от Хелзинборг са без победа,стигайки до равенства в предишните два сезона съответно 1-1 и 0-0.

Моментна форма на двата състава в първенството

Тимът на Хелзинборг загуби с 1-2 като гост на АИК Стокхолм в предишния кръг в първенството на Швеция, а у дома постигна победа с 3-0 над Йефле в предишния си двубой.

Отборът на гостите е с 3 поредни победи в първенството с общ резултат 6-1, а като гост постигна успех в предишния си двубой с 2-1 над Йоребро.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.00 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.