Обосновани Футболни Прогнози

Блекбърн - Манчестър Сити

25 Април 2011 - 22:00
Блекбърн
Манчестър Сити
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.73
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя от 34-ия кръг на футболния сезон в Премиършип в Англия между съставите на Блекбърн и Манчестър Сити.

Статистика за днешния футболен мач:

Блекбърн

Домакините от Блекбърн заемат 16-та позиция в класирането с актив от 35 точки, събрани след 9 победи, 8 равенства и 16 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 33 срещи са успели да отбележат 40 гола и са допуснали 54 попадения във вратата си. На собствения си терен тима има 16 срещи до момента, в които е записал 6 победи, 6 равенства и 4 загуби, вкарал е 20 гола в мрежата на гостуващите състави и е позволил да му отбележат 14 попадения в мрежата.

В последните си 6 изиграни мача в първенството, футболистите на Синьо-белите са записали 3 равенства и 3 загуби и не са постигнали нито една победа, като са вкарали 6 гола и са получили 12 попадения в своята врата.

Манчестър Сити

Тимът на гостите от Манчестър Сити е 4-ти в класирането с 56 точки, след 16 победи, 8 равенства и 8 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 32 срещи има положителна голова разлика 50-30 гола. На чужд терен тима е изиграл 16 срещи, в които е записал 6 победи, 4 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 22-19 гола.

В последните си 6 официални срещи в Премиършип, играчите на Сити имат записани 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 и получени 8 гола.

Блекбърн - Манчестър Сити - директни мачове

В последните 5 играни мача между двата отбора, Роувърс няма записана нито 1 победа, отбора на Манчестър Сити има постигнати 3 победи, а в 2 срещи двата тима са си поделили точките, при общо голово съотношение 5-12. В последните 2 срещи пред своите привърженици, футболистите на Домакините от Блекбърн са записали едно равенство и 1 загуба, губейки през миналия сезон на своя стадион от Сити с 0-2.

Текуща форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините допусна неуспех в предишната си среща в първенството с 0-2 при гостуването си на Евертън, а на своя стадион е с 3 последователни ремита и общо 4 мача без победа.

Тимът на Манчестър Сити има загуба в предишния кръг в Англия с0-3 като гост на в Англия, а при визитите си е с 3 последователни поражения и общо 6 мача без победа на чужд терен, само с 2 равенства в тях.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.73 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.