Обосновани Футболни Прогнози

Сток Сити - Челси

2 Април 2011 - 17:00
Сток Сити
Челси
Прогноза: 2
Коефициент: 1.67
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой от 31-ия кръг на текущият шампионат в Премиършип на Англия между футболните състави на Сток Сити и Челси. Треньорът на домакините Тони Пулис извежда своите играчи срещу гостуващия футболен отбор на Челси на Британия Стейдиъм.

Факти за днешния футболен двубой:

Сток Сити

Футболистите на Сток Сити се намират на 10-та позиция в таблицата с актив от 37 точки, след 11 победи, 4 равенства и 15 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 30 мача са вкарали 36 гола и са инкасирали 38 гола в собствената мрежа. Като домакин Сток Сити има 15 срещи до момента, в които е записал 8 победи, 3 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 24-15 гола.

В последните си 6 официални мача в Премиършип, тима на Грънчарите има записани 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 8 гола.

Челси

Отборът на гостите от Челси заема трета позиция във временното класиране с актив от 54 точки, след 16 победи, 6 равенства и 7 загуби от началото на първенството, като в изиграните 29 двубоя е реализирал 53 попадения и е позволил да му отбележат 24 гола в своята мрежа. При визитите си тима е играл 15 срещи до момента, в които има 6 победи, 4 равенства и 5 загуби, при голова разлика 25-15 гола.

В последните си 6 официални мача в Премиършип, футболистите на Сините от Лондон са постигнали 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, като са о 11 попадения и са инкасирали 5 попадения.

Сток Сити - Челси - директни срещи

В последните 5 играни мача между двата противника, Грънчарите нямат записана нито една победа, а отбора на Челси е спечелил 5 победи, при обща голова разлика 2-15. В последните 2 срещи у дома, Сток Сити няма победа, допусна 2 загуби, последната от които с 1-2 през миналия шампионат.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините има успех в последния си мач в първенството на Англия - 4-0 срещу Нюкасъл на своя стадион.

Тимът на гостите от Челси е с 3 поредни успеха в първенството, а като гост постигна победа с 3-1 над Блекпул в предишния си мач.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.67 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.