Обосновани Футболни Прогнози

Бенфика - Бейра Мар

17 Април 2011 - 20:15
Бенфика
Бейра Мар
Прогноза: 1
Коефициент: 1.36
2 - 1
позната футболни прогнози

Днес ще се спра на футболния сблъсък между съставите на Бенфика и Бейра Мар от поредния кръг на футболния шампионат в Португалската Лига.

Факти и статистика за днешния сблъсък:

Бенфика

Футболистите на домакините заемат втора позиция във временното подреждане с актив от 55 точки, от 18 победи, 1 равенство и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 26 двубоя имат положителна голова разлика 53-25 гола. У дома SLB е играл 13 мача досега, в които е записал 10 победи, 1 равенство и 2 загуби, отбелязал е 31 гола в противниковата врата и е получил 10 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Португалска Лига, отбора на Бенфика е постигнал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са вкарали на противника си 11 гола и са допуснали 9 попадения.

Бейра Мар

Съставът на гостите от Бейра Мар е 10-ти във временното подреждане с общ сбор от 32 точки, натрупани след 7 победи, 11 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 26 мача е отбелязал 30 гола в противниковата врата и е получил 30 гола в мрежата си. Далеч от дома състава е изиграл 13 срещи до момента, в които е записал 2 победи, 7 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 14-16 гола.

В последните си 6 срещи в първенството, играчите на Бейра Мар имат записани 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 7 и получени 7 гола.

Бенфика - Бейра Мар - директни мачове

В последните 5 двубоя между двата състава, тим на Червените дяволи има спечелени 3 успеха, състава на Бейра Мар е постигнал 1 победа, а една среща е завършила с равенство, при обща голова разлика 11-7. В последните 2 срещи у дома, Бенфика са записали една победа и 1 загуба, като последната среща за първенството, играна в Лисабон, бе през 2006 година, в която домакините спечелиха с класическото 3-0. През текущият шампионат Бенфика спечели и гостуването си на Бейра Мар през Ноември с 3-1.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Съставът на Бенфика е с 2 последователни поражения в първенството - от Порто у дома и от Навал като гост с по 1-2, а у дома няма победа вече 2 поредни срещи, след 10 поредни победи в Лисабон.

Съставът на гостите от Бейра Мар постигна победа в последния си двубой в Португалия с 1-0 у дома над Олянензе, а като гост стигна до реми 2-2 срещу Навал в последния си двубой, след 2 поредни загуби с по 0-1 от Маритимо и Спортинг Лисабон.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.36 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.