Обосновани Футболни Прогнози

Килмарнък - Селтик

20 Април 2011 - 21:30
Килмарнък
Селтик
Прогноза: 2
Коефициент: 1.40
0 - 4
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой от 34-ия кръг на текущият шампионат в Премиер Лигата на Шотландия между тимовете на Килмарнък и Селтик.

Информация за днешния футболен двубой:

Килмарнък

Играчите на домакините от Килмарнък се намират на 5-то място в класирането с 47 точки, натрупани след 13 победи, 8 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните 32 двубоя имат голова разлика 47-37 гола. Като домакин състава има 15 двубоя досега, в които е записал 6 победи, 3 равенства и 6 загуби, реализирал е 23 гола във вратата на съперника и е допуснал 18 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Премиер Лига, играчите на Кили са постигнали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 9-4 гола.

Селтик

Отборът на гостите от Селтик заема втора позиция в класирането с общ актив от 76 точки, натрупани след 24 победи, 4 равенства и 3 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 31 двубоя има положителна голова разлика 66-18 гола. На чужд терен състава има 14 мача досега, в които има 11 победи, 1 равенство и 2 загуби, реализирал е 23 попадения в противниковата врата и е получил 8 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Премиер Лига, състава на Селтик е записал 5 победи и една загуба, при голова разлика вкарани 10 гола и получени 3 гола.

Килмарнък - Селтик - преки двубои

В последните 5 двубоя между двата съперника, Килмарнък е спечелил една победа, тима на Селтик е спечелил 3 победи, а една среща е завършила наравно, при обща голова разлика 4-9. В последните 2 мача у дома, Домакините от Килмарнък са записали 1 победа и 1 загуба, като последната среща тук през Септември завърши с победа на гостите с 2-1.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините от Килмарнък е с 2 поредни равни срещи в първенството на Шотландия, а на своя стадион постигна реми в предишната си среща 1-1 срешу Инвърнес КТ.

Отборът на Селтик е с 4 последователни победи в шампионата, а на чужд терен победи в предишния си мач с 1-0 Сейнт Джонстън.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 4 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.