Обосновани Футболни Прогнози

Волеренга Осло - Аалесунд

1 Април 2011 - 20:00
Волеренга Осло
Аалесунд
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
2 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата от 2-ия кръг на футболния сезон в Типелиген на Норвегия между отборите на Волеренга Осло и Аалесунд.

Предоставям по-интересните факти и статистика за днешната футболна среща:

Волеренга Осло

Енга са 3-ти в класирането с 3 точки, след 1 победа от започването на новото футболно първенство, като имат положителна голова разлика 2-0 гола. Това ще е първата среща на отбора на домашна сцена през новия сезон.

В последните си 6 официални двубоя в Типелиген, тима на Волеренга Осло е постигнал 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 13 вкарани и 8 получени гола.

Аалесунд

Тимът на гостите от Аалесунд е на 9-та позиция в таблицата с временното подреждане без записана точка, след 1 загуба, като е вкарал 1 гола и е инкасирал 2 попадения в собствената си мрежа. Тима все още не е изиграл нито една среща далеч от дома през това първенство.

В последните си 6 мача в първенството, тима на AaFK има на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 12-10 гола.

Волеренга Осло - Аалесунд - директни двубои

В последните 5 сблъсъка между двата противника, Бохемите имат постигнатa една победа, състава на Аалесунд е спечелил 2 успеха, а в 2 срещи двата противника са завършили наравно, при обща голова разлика 6-5. В последните 2 срещи пред своите привърженици, Волеренга Осло имат една победа и 1 равенство, побеждавайки тук през миналия сезон с 3-0 своите днешни съперници.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините от Волеренга Осло е с 2 поредни успеха в шампионата, а при домакинствата си е в серия от 4 победи, включвайки и срещите от края на миналия шампионат.

Отборът на Аалесунд допусна неуспех в предишната си среща в Норвегия с 1-2 у дома от Фредрикстад, а при последното си гостуване през миналия сезон постигна равенство 2-2 с отбора на Розенборг през Ноември 2011.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.