Обосновани Футболни Прогнози

ФК Тимишоара - Пандури

13 Април 2011 - 19:30
ФК Тимишоара
Пандури
Прогноза: 1
Коефициент: 1.40
2 - 2
непозната футболни прогнози

Днеска забелязах коефициентите в сблъсъка между футболните тимове на ФК Тимишоара и Пандури от 26-ия кръг на сезона в Румъния в турнира Лига I.

Кратка информация за предстоящия двубой:

ФК Тимишоара

Бяло-виолетовите са на второ място в класирането с актив от 51 точки, след 13 победи и 12 равенства, като отбора все още не е допуснал загуба от старта на сезона, а в изиграните общо 25 мача са успели да вкарат 46 гола и са инкасирали 27 попадения в мрежата си. Пред собствените си горещи привърженици ФК Тимишоара има 12 двубоя, в които има 8 победи, 4 равенства и все още няма загуба у дома, при обща голова разлика 26-13 гола.

В последните си 6 официални срещи в Лига I, отбора на ФК Тимишоара е постигнал 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, като са вкарали на противника си 13 попадения и са инкасирали 5 гола.

Пандури

Гостуващият тим на Пандури е 14-ти в класирането с 29 точки, след 7 победи, 8 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 25 двубоя е отбелязал 27 гола в противниковата врата и е инкасирал 35 попадения в своята врата. Навън отбора е играл 13 срещи досега, в които е записал 1 победа, 4 равенства и 8 загуби, отбелязал е 9 попадения в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 23 попадения.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството, футболистите на Пандури са записали 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 10-7 гола.

ФК Тимишоара - Пандури - директни срещи

В последните 2 изиграни срещи между двата отбора, тимът на ФК Тимишоара има спечеленa една победа, Пандури няма записана нито 1 победа, а в един сблъсък двата състава са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 1-0. Тимишоара спечели и гостуването си през есента на Пандури с 1-0 през Септември.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините от ФК Тимишоара постигна успех в предишната си среща в шампионата с 3-2 над Спортул Студентеск като гост, а на своя стадион е с 2 поредни равни срещи - 0-0 със Стяуа Букурещ и 2-2 с Астра Плоещ.

Тимът на гостите от Пандури е в серия от 3 поредни успеха в Румъния, последният от които над Виктория Бранещи с 4-2 у дома, като спечели и при последното си гостуване с 2-0 над Университатя Крайова.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.