Обосновани Футболни Прогнози

Шафхаузен - Лугано

4 Април 2011 - 21:10
Шафхаузен
Лугано
Прогноза: 2
Коефициент: 1.80
1 - 2
позната футболни прогнози

Днес ще се опитам да дам прогноза за футболния сблъсък от 21-ия кръг на първенството в Чалъндж Лигата на Швейцария между тимовете на Шафхаузен и Лугано.

Ето и фактите за предстоящия футболен мач:

Шафхаузен

Домакините от Шафхаузен са на 8-мо място в таблицата с актив от 24 точки, записани след 7 победи, 3 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 20 срещи имат голова разлика 26-26 гола. У дома тима на Шафхаузен е играл 11 двубоя до момента, в които е записал 5 победи, 2 равенства и 4 загуби, отбелязал е 11 гола в противниковата врата и е получил 11 попадения във мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството, отбора на Шафхаузен е записал 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 7 гола.

Лугано

Гостуващият отбор на Лугано е на второ място в класирането с актив от 49 точки, събрани след 16 победи, едно равенство и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 20 срещи е вкарал 42 гола и е инкасирал 15 гола в своята мрежа. Далеч от дома отбора е играл 10 двубоя до момента, в които е записал 8 победи и 2 загуби, при голова разлика 21-7 гола.

В последните си 6 официални двубоя в Чалъндж Лигата, футболистите на Лугано са записали 6 победи и доказват, че се намират отлична форма, като са вкарали в мрежата на противника 12 гола и са получили 5 гола в мрежата си.

Шафхаузен - Лугано - преки мачове

В последните 5 играни двубоя между двата противника, Шафхаузен не е постигнал нито една победа, отбора на Лугано е постигнал 4 успеха, а един сблъсък е завършил при равен резултат, при обща голова разлика 5-17. В последните 2 двубоя пред своите почитатели, Домакините от Шафхаузен нямат победа при 1 равенство и 1 загуба, губейки миналогодишното си домакинство от Лугано с 0-5.

Моментна форма на двата противника в първенството

Тимът на Шафхаузен е в серия от 2 поредни успеха в шампионата на Швейцария, а на своя стадион постигна победа в предишния си двубой над Локарно с 2-1.

Съставът на гостите от Лугано е в серия от 9 последователни успеха в първенството, а на чужд терен е с 5 поредни победи, последната от които над Сервет с 2-0.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.80 Резултат: 1 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.