Обосновани Футболни Прогнози

Орхус - Фредериция

21 Април 2011 - 14:45
Орхус
Фредериция
Прогноза: 1
Коефициент: 1.57
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача от 22-ия кръг на футболния шампионат в Дания в Първа Дивизия между футболните тимове на Орхус и Фредериция.

Накратко информацията за предстоящия футболен мач:

Орхус

Орхус са лидери в таблицата с временното подреждане с 52 точки, натрупани след 16 победи, 4 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните 21 мача имат голова разлика 49-15 гола. Като домакин тима на Белите е изиграл 11 двубоя досега, в които има само победи, при голова разлика 35-9 гола.

В последните си 6 двубоя в първенството, футболистите на Орхус имат записани 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 11 вкарани и 4 получени гола.

Фредериция

Гостуващият състав на Фредериция се намира на 7-мо място във временното подреждане с общ сбор от 30 точки, натрупани след 9 победи, 3 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 21 срещи е успял да вкара 39 гола във вратата на противника и е позволил да му вкарат 31 гола в мрежата. На чужд терен състава е изиграл 10 двубоя досега, в които е записал 5 победи, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 20-13 гола.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия, футболистите на Фредериция имат записани 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 18-9 гола.

Орхус - Фредериция - директни срещи

В последните 3 сблъсъка между двата състава, Орхус е постигнал 2 успеха, а отбора на Фредериция е постигнал една победа, при обща голова разлика 6-2. В последната среща пред своите почитатели, футболистите на Домакините от Орхус победиха с 2-0 през 2007 година, а през настоящият сезон спечелиха с 3-0 гостуването си през Ноември.

Моментна форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините от Орхус е с 2 поредни успеха в шампионата и 5 мача без поражение, а у дома е в серия от 11 поредни победи.

Тимът на Фредериция допусна неуспех в последния кръг в първенството на Дания с 1-3 у дома от Скиве след 3 поредни победи, в които не допусна гол, а при гостуванията си постигна победа в предишната си среща с 4-0 над АБ Копенхаген и е с 3 победи и само едно равенство в последните си 4 визити.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.57 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.