Обосновани Футболни Прогнози

Университатя Крайова - Пандури

7 Април 2011 - 19:30
Университатя Крайова
Пандури
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.31
0 - 2
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да анализирам двубоя между футболните състави на Университатя Крайова и Пандури от поредния кръг на футболното първенство в Лига I на Румъния.

Какви са фактите за предстоящия мач:

Университатя Крайова

Университатя Крайова са 15-ти в класирането със събрани 22 точки, натрупани след 5 победи, 7 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните 23 мача имат отрицателна голова разлика 25-31 гола. У дома отбора на Сините лъвове е изиграл 11 мача до момента, в които е записал 2 победи, 5 равенства и 4 загуби, отбелязал е 9 попадения във вратата на съперника и е допуснал 9 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството, играчите на Сините лъвове са постигнали 2 равенства и 4 загуби и нямат победа, като са вкарали 3 гола и са допуснали 12 попадения.

Пандури

Гостуващият отбор на Пандури заема 14-то място във временното подреждане с 23 точки, след 5 победи, 8 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 23 двубоя е отбелязал 21 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 33 гола в мрежата си. Навън отбора е изиграл 12 срещи, в които е записал 4 равенства и 8 загуби и все още няма победа навън, при голова разлика 7-23 гола.

В последните си 6 официални срещи в Лига I, футболистите на Пандури имат записани 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 5 гола и получени 9 гола.

Университатя Крайова - Пандури - директни мачове

В последните 2 играни срещи между двата отбора, тимът на Университатя Крайова няма постигната нито 1 победа, Пандури е записал 1 победа, а един двубой е завършил наравно, при обща голова разлика 1-3.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините има загуба в предишния си мач в първенството на Румъния с0-3 като гост на Спортул Студентеск, а у дома е в серия от 2 последователни равни срещи - по 1-1 срещу Астра Плоещ и Виктория Бранещи.

Съставът на гостите има успех в последния кръг в шампионата на Румъния с 2-1 у дома над Клуж, а на чужд терен има загуба в предишния си двубой с 0-2 от Газ Метан Медиаш.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.31 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.