Обосновани Футболни Прогнози

Падуа - Пиаченца

26 Март 2022 - 18:30
Падуа
Пиаченца
Прогноза: 1
Коефициент: 1.53
3 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за мача между футболистите на Падуа и Пиаченца от 34-ия кръг на шампионата в Италия в турнира Серия С - Група А.

Но нека да разгледаме статистиката за предстоящия футболен сблъсък:

Падуа

Футболистите на състава домакин са втори в таблицата със събрани 75 точки, натрупани след 22 победи, 9 равенства и 2 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 33 мача имат положителна голова разлика 54-23. Пред собствените си винаги подкрепящи го фенове тимът на Падуа е изиграл 16 двубоя, в които има 13 победи, 3 равенства и нито една загуба у дома, отбелязал е 25 попадения в противниковата мрежа и е допуснал 8 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Падуа имат на сметката си 5 победи, едно равенство и нито 1 загуба, като са вкарали 9 попадения и са инкасирали 4 гола.

Пиаченца

Отборът на гостите от Пиаченца е на 9-та позиция в класирането с 43 точки, от 10 победи, 13 равенства и 10 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 33 срещи е отбелязал 37 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 37 попадения в своята врата. Навън съставът е изиграл 16 срещи до момента, в които има 4 победи, 7 равенства и 5 загуби, реализирал е 21 гола във вратата на посрещащите го тимове и е получил 23 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Пиаченца са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 4 вкарани и 3 получени гола.

Падуа - Пиаченца - директни мачове

В предишният двубой между двата отбора, тимът на Падуа е спечелил една победа, а тима на Пиаченца няма спечелена нито една победа.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Тимът на Падуа е в серия от 5 последователни успеха в Италия, а на своя стадион е с 3 последователни победи.

Съставът на гостите от Пиаченца допусна поражение в предишния кръг в шампионата, а далеч от дома постигна успех в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.53 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.