Обосновани Футболни Прогнози

Кардиф - Сток Сити

16 Март 2022 - 21:45
Кардиф
Сток Сити
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача от поредния кръг на текущият футболен шампионат в Чемпиъншип на Англия между тимовете на Кардиф и Сток Сити.

Стига приказки време е за фактите за днешния футболен сблъсък:

Кардиф

Играчите на домакините се намират на 17-та позиция във временното подреждане с общ актив от 43 точки, след 12 победи, 7 равенства и 18 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 37 срещи са реализирали 43 попадения в мрежата на съперниците си и са позволили да им вкарат 55 гола в своята мрежа. На своя терен съставът е изиграл 19 мача, в които е записал 6 победи, 3 равенства и 10 загуби, при голова разлика 19-22.

В последните си 6 официални мача в Чемпиъншип отборът на Сините птици има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 5 вкарани и 5 получени гола.

Сток Сити

Съставът на гостите от Сток Сити е 15-ти в класирането с 46 точки, натрупани след 12 победи, 10 равенства и 14 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 36 срещи е реализирал 45 гола в противниковата врата и е инкасирал 42 гола във вратата си. На чужд терен отборът е изиграл 18 двубоя до момента, в които е записал 5 победи, 6 равенства и 7 загуби, вкарал е 20 попадения във вратата на своите домакини и е получил 21 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални мача в Чемпиъншип отборът на Грънчарите е записал 3 равенства и 3 загуби и нямат победа, като са отбелязали 7 попадения и са допуснали 10 гола.

Кардиф - Сток Сити - директни срещи

В последните 5 изиграни мача между двата тима, тимът на Кардиф има записани 2 победи, тима на Сток Сити има постигнатa 1 победа, а 2 двубоя са завършили с равенство, при обща голова разлика 6-6. В последните 2 двубоя пред своите фенове срещу тима на Сток Сити, футболистите на Кардиф са записали една победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините записа реми в последната си среща в първенството, а при домакинствата си стигна до равенство в предишната си среща.

Тимът на Сток Сити е в серия от 2 ремита в първенството на Англия, а далеч от дома е в серия от 2 ремита.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.