Обосновани Футболни Прогнози

Апоел Петах Тиква - Бейтар Тел Авив Бат Ям

7 Март 2022 - 19:00
Апоел Петах Тиква
Бейтар Тел Авив Бат Ям
Прогноза: 1
Коефициент: 1.69
0 - 0
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за мача между съставите на Апоел Петах Тиква и Бейтар Тел Авив Бат Ям от 29-ия кръг на футболния шампионат в Израел в турнира Лига Леумит.

Ето и информацията за предстоящия сблъсък:

Апоел Петах Тиква

Домакините са на 6-та позиция във временното подреждане с актив от 37 точки, от 9 победи, 10 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 27 мача са успели да вкарат 24 гола в противниковата врата и са позволили да им вкарат 25 гола в собствената мрежа. На собствения си стадион тимът има 13 срещи досега, в които има 7 победи, 4 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 15-10.

В последните си 6 официални срещи в Лига Леумит футболистите на Апоел Петах Тиква имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са намъкнали на противника си 7 попадения и са получили 9 попадения.

Бейтар Тел Авив Бат Ям

Гостуващият тим на Бейтар Тел Авив Бат Ям заема 16-то място във временното подреждане с 24 точки, събрани след 5 победи, 9 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните общо 27 мача е реализирал 28 гола в противниковата врата и е получил 40 попадения в мрежата си. Навън отборът е играл 13 срещи до момента, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 7 загуби, при голова разлика 14-22.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Бейтар Тел Авив Бат Ям имат записани 1 победа, 4 равенства и 1 загуба, при голова разлика 4 вкарани и 4 получени гола.

Апоел Петах Тиква - Бейтар Тел Авив Бат Ям - директни мачове

В предишните 5 срещи между двата отбора, Апоел Петах Тиква е постигнал 2 победи, отбора на Бейтар Тел Авив Бат Ям също е постигнал 2 успеха, а една среща е завършил при равен резултат, при обща голова разлика 8-9. В последните 2 срещи пред своите фенове с състава на Бейтар Тел Авив Бат Ям, Домакините от Апоел Петах Тиква са записали една победа и една загуба.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините постигна реми в последната си среща в шампионата на Израел, а у дома има победа в предишната си среща.

Отборът на гостите от Бейтар Тел Авив Бат Ям е в серия от 2 поредни равни срещи в Израел, а като гост стигна до равенство в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.69 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.