Обосновани Футболни Прогнози

Кретей-Луситанос - Шамбли

25 Март 2022 - 20:00
Кретей-Луситанос
Шамбли
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от 27-ия кръг на шампионата в Лига Национал на Франция между футболните състави на Кретей-Луситанос и Шамбли. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Шамбли на Стад Доминк Дьовашел.

Ето и фактите за днешния футболен двубой:

Кретей-Луситанос

Кретей-Луситанос заемат 16-та позиция в таблицата с общ актив от 21 точки, записани след 5 победи, 6 равенства и 15 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 26 срещи са реализирали 27 попадения и са инкасирали 45 гола във вратата си. Пред собствените си фенове Кретей-Луситанос е изиграл 13 мача, в които има 4 победи, 4 равенства и 5 загуби, при голова разлика 17-19.

В последните си 6 официални мача в Лига Национал съставът на Кретей-Луситанос е постигнал една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вмъкнали на противника си 9 гола и са инкасирали 11 гола.

Шамбли

Отборът на гостите от Шамбли е 15-ти в класирането с общ сбор от 22 точки, натрупани след 5 победи, 7 равенства и 14 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 26 двубоя е успял да реализира 31 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 48 попадения в мрежата си. Далеч от дома съставът е играл 13 срещи досега, в които има 3 победи, 1 равенство и 9 загуби, реализирал е 10 попадения в противниковата врата и е получил 24 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Шамбли са постигнали 2 равенства и 4 загуби и не са записали нито една победа, като са вкарали в противниковата мрежа 6 гола и са получили 14 попадения от футболистите на съперниците си.

Кретей-Луситанос - Шамбли - преки мачове

В последните 5 срещи между двата състава, Кретей-Луситанос има спечеленa една победа, а отбора на Шамбли има постигнати 4 победи, при обща голова разлика 5-11. В последните 2 двубоя пред своите почитатели с Шамбли, футболистите на Кретей-Луситанос са постигнали една победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините е с 2 поредни ремита в шампионата, а при домакинствата си стигна до реми в последния си двубой.

Отборът на гостите от Шамбли постигна равенство в предишния кръг в първенството, а като гост е в серия от 3 последователни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.