Обосновани Футболни Прогнози

Тенерифе - Валядолид

5 Март 2022 - 19:15
Тенерифе
Валядолид
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
1 - 4
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача между футболните тимове на Тенерифе и Валядолид от 30-ия кръг на първенството в Испания в Сегунда Дивисион.

Факти и статистика за днешната среща:

Тенерифе

Футболистите на състава домакин са 4-ти в таблицата с 52 точки, записани след 15 победи, 7 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 29 мача имат положителна голова разлика 40-21. На собствения си стадион отборът на Тенерифе има 14 мача, в които има 8 победи, 3 равенства и 3 загуби, отбелязал е 21 попадения във вратата на своите гости и е получил 7 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Тенерифе имат на сметката си 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 11-3.

Валядолид

Гостуващият състав на Валядолид се намира на трето място в таблицата с 55 точки, от 16 победи, 7 равенства и 6 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 29 срещи има положителна голова разлика 46-29. Навън отборът е изиграл 14 срещи, в които има 5 победи, 4 равенства и 5 загуби, реализирал е 18 попадения във вратата на приемащите го тимове и е позволил да му отбележат 20 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Виолетовите са постигнали 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, като са вкарали 11 гола и са допуснали 5 гола.

Тенерифе - Валядолид - директни двубои

В предишните 5 сблъсъка между двата противника, отборът на Тенерифе има записани 2 успеха, отбора на Валядолид има спечеленa една победа, а в 2 срещи двата тима са си разделили точките, при общо голово съотношение 3-2. В предишните 2 мача на своя стадион с Валядолид, играчите на Тенерифе са записали 1 победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините допусна загуба в последната си среща в шампионата на Испания, а у дома постигна победа в предишния си двубой.

Съставът на гостите от Валядолид е с 2 успеха в шампионата на Испания, а на чужд терен има победа в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 4 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.