Обосновани Футболни Прогнози

Каза Пиа - Мафра

8 Март 2022 - 22:15
Каза Пиа
Мафра
Прогноза: 1
Коефициент: 1.83
3 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се проведе футболния двубой между Каза Пиа и Мафра от поредния кръг на футболното първенство в Сегунда Лига на Португалия.

Накратко малко факти и статистика за днешния двубой:

Каза Пиа

Каза Пиа са 1-ви в класирането с 49 точки, от 15 победи, 4 равенства и 5 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 24 срещи са отбелязали 32 гола в противниковата врата и са позволили да им вкарат 12 попадения в своята врата. На домашна сцена отборът има 12 срещи досега, в които има 10 победи и 2 загуби, при голова разлика 19-4.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Каза Пиа са записали 5 победи, едно равенство и нито 1 загуба, при голова разлика вкарани 9 гола и получени 1 гола.

Мафра

Съставът на гостите от Мафра заема 9-то място в таблицата с временното подреждане с 33 точки, постигнати след 8 победи, 9 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 24 двубоя е вкарал 28 попадения и е инкасирал 27 гола във вратата си. Далеч от дома съставът е изиграл 12 мача досега, в които има 6 победи, едно равенство и 5 загуби, вкарал е 17 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 15 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Сегунда Лига футболистите на Мафра имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 7-8.

Каза Пиа - Мафра - директни двубои

В предишните 4 изиграни сблъсъка между двата отбора, Каза Пиа има постигнати 2 победи, отбора на Мафра има записанa 1 победа, а в един сблъсък двата състава не са успели да се победят, при обща голова разлика 7-2. В последните 2 мача на своя стадион с Мафра, Домакините от Каза Пиа са постигнали 1 победа и една загуба.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на Каза Пиа е с 3 поредни успеха в първенството на Португалия, а на собствения си терен е с 3 поредни победи.

Тимът на Мафра постигна равенство в последната си среща в Португалия, а далеч от дома има успех в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.83 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.