Обосновани Футболни Прогнози

Катар СК Доха - Ал-Хор

10 Март 2022 - 18:10
Катар СК Доха
Ал-Хор
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.57
0 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за мача от 22-ия кръг на футболния сезон в Старс Лига на Катар между футболните състави на Катар СК Доха и Ал-Хор.

Предоставям факти и статистика за днешния мач:

Катар СК Доха

Домакините заемат 8-мо място в класирането с общ актив от 23 точки, от 6 победи, 5 равенства и 10 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 21 срещи имат голова разлика 21-30. На собствения си терен Катар СК Доха е играл 10 срещи досега, в които е записал 2 победи, 4 равенства и 4 загуби, вкарал е 9 гола в противниковата мрежа и е допуснал 17 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Старс Лига играчите на Катар СК Доха са записали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са вмъкнали на противника си 5 попадения и са им вкарали 10 попадения.

Ал-Хор

Съставът на гостите от Ал-Хор заема 12-та позиция в таблицата с актив от 13 точки, от една победа, 10 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 21 срещи е отбелязал 20 попадения в противниковата врата и е получил 46 попадения в мрежата си. Далеч от дома тимът е играл 10 двубоя, в които има 5 равенства и 5 загуби и все още няма победа навън, при обща голова разлика 9-27.

В последните си 6 официални двубоя в Старс Лига играчите на Ал-Хор са постигнали 3 равенства и 3 загуби и не са постигнали нито една победа, като са отбелязали в противниковата врата 8 попадения и са допуснали 14 попадения от противниците си.

Катар СК Доха - Ал-Хор - директни срещи

В последните 5 мача между двата противника, тимът на Катар СК Доха има спечелени 3 успеха, а Ал-Хор има постигнати 2 успеха, при общо голово съотношение 8-6. В последните 2 срещи на своя стадион срещу тима на Ал-Хор, играчите на Катар СК Доха са постигнали 2 победи.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините от Катар СК Доха има неуспех в последния си двубой в шампионата, а при домакинствата си е в серия от 2 загуби.

Отборът на гостите от Ал-Хор има неуспех в предишния си мач в Катар, а далеч от дома записа равенство в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.57 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.