Обосновани Футболни Прогнози

Леганес - Мирандес

6 Март 2022 - 19:15
Леганес
Мирандес
Прогноза: 1
Коефициент: 1.95
2 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка от поредния кръг на шампионата в Испания в Сегунда Дивисион между съставите на Леганес и Мирандес.

Ето и фактите за предстоящия футболен мач:

Леганес

Домакините от Леганес се намират на 14-та позиция във временното подреждане с актив от 37 точки, постигнати след 9 победи, 10 равенства и 10 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 29 срещи са вкарали 32 гола и са позволили да им отбележат 33 гола в мрежата си. На домашна сцена съставът има 14 двубоя досега, в които е записал 4 победи, 7 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 15-13.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на Леганес е записал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 7-7.

Мирандес

Гостуващият състав на Мирандес е 17-ти във временното подреждане с общ сбор от 33 точки, след 9 победи, 6 равенства и 14 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 29 срещи е вкарал 37 попадения в противниковата врата и е получил 46 попадения в мрежата си. Далеч от дома тимът е изиграл 14 мача досега, в които има 2 победи, 4 равенства и 8 загуби, при обща голова разлика 11-22.

В последните си 6 срещи в първенството съставът на Мирандес е постигнал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 6-10.

Леганес - Мирандес - директни двубои

В предишните 5 двубоя между двата отбора, отборът на Леганес е записал 4 успеха, отбора на Мирандес не е постигнал нито една победа, а една среща е завършил наравно, при обща голова разлика 8-1. В последните 2 срещи у дома с състава на Мирандес, футболистите на Леганес са записали 2 успеха.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините от Леганес постигна реми в последния кръг в Испания, а при домакинствата си записа равенство в предишния си двубой.

Тимът на гостите постигна успех в предишния си двубой в първенството, а като гост е с 2 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.95 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.