Обосновани Футболни Прогнози

Волунтари - Клуж

2 Март 2022 - 19:55
Волунтари
Клуж
Прогноза: X2
Коефициент: 1.22
0 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на мача между тимовете на Волунтари и Клуж от 29-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Румъния в Лига I

Но стига общи приказки време е за информацията за предстоящата футболна среща:

Волунтари

Футболистите на домакините от Волунтари са 4-ти във временното класиране с общ актив от 47 точки, натрупани след 13 победи, 8 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 28 срещи имат голова разлика 31-25. На своя стадион отборът на Волунтари има 14 срещи до момента, в които има 9 победи, 3 равенства и 2 загуби, реализирал е 21 гола във вратата на противниците си и е получил 10 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига I тимът на Волунтари е постигнал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 6-5.

Клуж

Тимът на гостите от Клуж е лидер в таблицата с временното подреждане с актив от 70 точки, от 22 победи, 4 равенства и 2 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 28 срещи е отбелязал 43 гола във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 15 гола във вратата си. Като гост съставът е играл 14 мача, в които е записал 10 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 21-9.

В последните си 6 срещи в първенството съставът на Клуж е постигнал 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 8-4.

Волунтари - Клуж - директни двубои

В предишните 5 изиграни двубоя между двата тима, Волунтари не е спечелил нито една победа, отбора на Клуж е записал 4 победи, а един мач е завършил наравно, при общо голово съотношение 0-11. В последните 2 срещи на своя терен с състава на Клуж, играчите на Волунтари нямат победа и 2 поражения.

Моментна форма на двата състава в първенството

Тимът на домакините стигна до реми в последния кръг в Румъния, а на своя стадион има успех в предишния си двубой.

Съставът на гостите е в серия от 3 последователни победи в първенството на Румъния, а далеч от дома е в серия от 2 последователни успеха.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.22 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.