Обосновани Футболни Прогнози

Академия Пандев - Борец Велес

9 Март 2022 - 15:00
Академия Пандев
Борец Велес
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
5 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за срещата от 22-ия кръг на футболното първенство в Първа Лига на Северна Македония между футболистите на Академия Пандев и Борец Велес.

Накратко информацията за предстоящия футболен двубой:

Академия Пандев

Домакините заемат трета позиция в класирането със събрани 39 точки, натрупани след 11 победи, 6 равенства и 4 загуби от старта на първенството, като в изиграните 21 срещи са реализирали 34 гола и са получили 20 попадения в мрежата си. Като домакин отборът е играл 10 двубоя до момента, в които е записал 7 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 21-9.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Академия Пандев има на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са записали 8 попадения и са инкасирали 6 попадения.

Борец Велес

Тимът на гостите от Борец Велес заема 11-то място в класирането с общ сбор от 13 точки, натрупани след 3 победи, 4 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните общо 21 двубоя е реализирал 17 попадения в мрежата на съперниците си и е инкасирал 39 попадения в мрежата си. Навън отборът е изиграл 10 двубоя досега, в които е записал една победа, 2 равенства и 7 загуби, вкарал е 9 гола в мрежата на съперниците си и е позволил да му вкарат 19 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Борец Велес има записани една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 5-10.

Академия Пандев - Борец Велес - директни мачове

В предишните 5 сблъсъка между двата съперника, Академия Пандев има спечелени 3 успеха, тима на Борец Велес е постигнал 1 победа, а 1 двубой е завършил наравно, при общо голово съотношение 7-5. В последните 2 двубоя у дома с състава на Борец Велес, футболистите на Академия Пандев са записали 2 победи.

Текуща форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините от Академия Пандев постигна реми в последния кръг в шампионата, а у дома е в серия от 2 победи.

Тимът на гостите от Борец Велес е в серия от 2 последователни загуби в първенството, а при гостуванията си записа равенство в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 5 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.