Обосновани Футболни Прогнози

Нуева Чикаго - Сан Мартин Тукуман

23 Март 2022 - 22:05
Нуева Чикаго
Сан Мартин Тукуман
Прогноза: 2
Коефициент: 2.00
0 - 0
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния мач от 7-ия кръг на текущото първенство в Аржентина в турнира Примера Насионал между футболистите на Нуева Чикаго и Сан Мартин Тукуман. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Сан Мартин Тукуман на Нуева Чикаго.

Ето и статистиката за предстоящия футболен сблъсък:

Нуева Чикаго

Нуева Чикаго са 14-ти в класирането с актив от 8 точки, натрупани след 2 победи, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 6 мача имат голова разлика 7-7. Пред собствените си горещи привърженици тимът има 3 мача, в които е записал 1 победа, 1 равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 2-2.

В последните си 6 официални двубоя в Примера Насионал тимът на Нуева Чикаго е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са реализирали в противниковата мрежа 7 гола и са получили 7 гола от противниковите състави.

Сан Мартин Тукуман

Гостуващият тим на Сан Мартин Тукуман е на върха в таблицата с общ сбор от 13 точки, натрупани след 4 победи, едно равенство и една загуба през сезона, като в изиграните 6 двубоя има голова разлика 9-5. Далеч от дома тимът е изиграл 3 срещи до момента, в които има 2 победи и една загуба, при обща голова разлика 5-5.

В последните си 6 официални срещи в Примера Насионал играчите на Сан Мартин Тукуман имат записани 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, като са реализирали в вратата на противниците си 9 гола и са инкасирали 5 гола от противниковите футболни отбори.

Нуева Чикаго - Сан Мартин Тукуман - преки срещи

В последните 3 срещи между двата тима, Нуева Чикаго е спечелил 1 победа, а отбора на Сан Мартин Тукуман е записал 2 победи, при обща голова разлика 2-4. В предишната среща у дома с Сан Мартин Тукуман, футболистите на Нуева Чикаго са записали една победа.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Отборът на Нуева Чикаго е с 2 поредни успеха в първенството на Аржентина, а при домакинствата си има успех в предишната си среща.

Тимът на Сан Мартин Тукуман постигна успех в последния кръг в първенството, а като гост има загуба в предишния си двубой.

Прогноза: 2 Коефициент: 2.00 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.