Обосновани Футболни Прогнози

Борусия Дортмунд II - Айнтрахт Брауншвайг

21 Март 2022 - 20:00
Борусия Дортмунд II
Айнтрахт Брауншвайг
Прогноза: X2
Коефициент: 1.36
0 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой между футболните отбори на Борусия Дортмунд II и Айнтрахт Брауншвайг от 32-ия кръг на текущият футболен шампионат в Германия в Трета Лига. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващите футболисти на Айнтрахт Брауншвайг на домашния си стадион.

Време е да предоставя информация за днешния мач:

Борусия Дортмунд II

Футболистите на тима домакин са 11-ти във временното подреждане с 41 точки, след 12 победи, 5 равенства и 13 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 30 срещи са реализирали 42 гола във вратата на съперниците си и са позволили да им вкарат 39 попадения в мрежата си. Пред собствените си верни почитатели Борусия Дортмунд II има 15 мача, в които има 4 победи, 5 равенства и 6 загуби, при голова разлика 16-16.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Борусия Дортмунд II има в актива си 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика вкарани 7 гола и получени 10 гола.

Айнтрахт Брауншвайг

Съставът на гостите от Айнтрахт Брауншвайг заема 5-та позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 51 точки, събрани след 14 победи, 9 равенства и 6 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 29 мача има положителна голова разлика 52-28. Навън съставът е играл 14 двубоя до момента, в които е записал 8 победи, 3 равенства и 3 загуби, реализирал е 29 гола във вратата на своите домакини и е допуснал 11 гола във вратата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Айнтрахт Брауншвайг са записали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са реализирали в мрежата на своите съперници 14 попадения и са допуснали 6 гола от футболистите на съперниците си.

Борусия Дортмунд II - Айнтрахт Брауншвайг - преки двубои

В предишната среща между двата състава, Борусия Дортмунд II не е постигнал нито една победа, а отбора на Айнтрахт Брауншвайг е постигнал една победа.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините е в серия от 4 последователни загуби в първенството на Германия, а при домакинствата си е с 2 поражения.

Отборът на Айнтрахт Брауншвайг има поражение в последния си мач в първенството на Германия, а далеч от дома е в серия от 2 поредни успеха.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.