Обосновани Футболни Прогнози

Барнзли - Бристъл Сити

15 Март 2022 - 21:45
Барнзли
Бристъл Сити
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя от поредния кръг на футболното първенство в Англия в турнира Чемпиъншип между футболните състави на Барнзли и Бристъл Сити.

Факти и статистика за днешната среща:

Барнзли

Футболистите на отбора домакин заемат 22-ро място във временното подреждане с общ актив от 25 точки, от 5 победи, 10 равенства и 21 загуби през сезона, като в изиграните 36 двубоя са успели да отбележат 26 гола във вратата на противниците си и са получили 52 попадения в своята мрежа. У дома Барнзли е изиграл 18 срещи, в които има 4 победи, 6 равенства и 8 загуби, реализирал е 14 гола във вратата на противниците си и е получил 21 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Чемпиъншип съставът на Червените има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 7-7.

Бристъл Сити

Гостуващият отбор на Бристъл Сити е 18-ти във временното класиране с актив от 43 точки, натрупани след 12 победи, 7 равенства и 18 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 37 срещи е реализирал 47 попадения във вратата на противниците си и е инкасирал 65 гола в собствената мрежа. При визитите си тимът е играл 18 двубоя до момента, в които има 5 победи, 2 равенства и 11 загуби, при голова разлика 23-40.

В последните си 6 официални двубоя в Чемпиъншип футболистите на Червеношийките имат на сметката си 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 6 вкарани и 10 получени гола.

Барнзли - Бристъл Сити - директни срещи

В предишните 5 играни сблъсъка между двата отбора, Червените е записал една победа, тима на Бристъл Сити е спечелил 2 победи, а 2 срещи са завършили с равенство, при обща голова разлика 6-7. В последните 2 двубоя пред своите привърженици срещу Бристъл Сити, футболистите на Барнзли нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините е с 2 поредни ремита в Англия, а у дома е с 2 последователни равни срещи.

Съставът на гостите постигна победа в последната си среща в Англия, а на чужд терен постигна победа в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.