Обосновани Футболни Прогнози

Кретей-Луситанос - Конкарно

11 Март 2022 - 20:00
Кретей-Луситанос
Конкарно
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.73
2 - 2
позната футболни прогнози

Днеска ще се опитам да анализирам футболния двубой от 25-ия кръг на футболния шампионат в Лига Национал на Франция между тимовете на Кретей-Луситанос и Конкарно.

Но нека да разгледаме фактите за предстоящия мач:

Кретей-Луситанос

Кретей-Луситанос се намират на 16-то място в класирането с актив от 19 точки, събрани след 5 победи, 4 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните 24 мача са отбелязали 25 гола в противниковата врата и са позволили да им вкарат 43 попадения в своята мрежа. Като домакин Кретей-Луситанос има 12 срещи до момента, в които има 4 победи, 3 равенства и 5 загуби, вкарал е 15 попадения в противниковата врата и е получил 17 попадения в своята мрежа.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Кретей-Луситанос има в актива си 1 победа и 5 загуби, при обща голова разлика вкарани 10 гола и получени 16 гола.

Конкарно

Тимът на гостите от Конкарно се намира на втора позиция във временното подреждане с актив от 46 точки, след 13 победи, 7 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 24 мача е реализирал 32 гола и е допуснал 16 гола в своята мрежа. При гостуванията си отборът е играл 11 срещи, в които е записал 4 победи, 6 равенства и една загуба, при голова разлика 13-8.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Конкарно имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 6 вкарани и 4 получени гола.

Кретей-Луситанос - Конкарно - преки мачове

В предишните 5 сблъсъка между двата съперника, тимът на Кретей-Луситанос има записанa една победа, тима на Конкарно е постигнал 2 победи, а 2 срещи са завършили наравно, при общо голово съотношение 6-8. В последните 2 мача у дома срещу Конкарно, Домакините от Кретей-Луситанос имат една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините допусна загуба в предишния си мач в първенството на Франция, а у дома постигна победа в предишния си двубой.

Съставът на гостите има неуспех в последната си среща в Франция, а при визитите си е в серия от 3 последователни ремита.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.73 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.