Обосновани Футболни Прогнози

Орлеан - Шоле

18 Март 2022 - 20:00
Орлеан
Шоле
Прогноза: 1
Коефициент: 2.00
0 - 0
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач между футболните отбори на Орлеан и Шоле от 26-ия кръг на текущото футболно първенство в Франция в турнира Лига Национал.

Стига приказки време е за фактите за предстоящата футболна среща:

Орлеан

Футболистите на домакините са 11-ти в класирането с общ сбор от 33 точки, събрани след 8 победи, 9 равенства и 8 загуби от старта на сезона, като в изиграните 25 мача са вкарали 28 гола в противниковата врата и са инкасирали 27 гола в собствената мрежа. На своя терен Орлеан е изиграл 12 двубоя, в които има 5 победи, 4 равенства и 3 загуби, при голова разлика 16-10.

В предишните си 6 официални мача в Лига Национал играчите на Орлеан имат записани една победа, 4 равенства и една загуба, при голова разлика 6 вкарани и 6 получени гола.

Шоле

Съставът на гостите от Шоле се намира на 12-та позиция във временното подреждане с 32 точки, събрани след 9 победи, 5 равенства и 11 загуби от започването на сезона, като в изиграните 25 мача е вкарал 38 попадения и е позволил да му отбележат 46 попадения в своята мрежа. При визитите си отборът е играл 13 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 8 загуби, при обща голова разлика 13-27.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Шоле имат на сметката си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 10 гола.

Орлеан - Шоле - преки срещи

В предишните 3 играни мача между двата състава, тимът на Орлеан е записал една победа, а тима на Шоле има спечелени 2 победи, при обща голова разлика 3-5. В последната среща на своя стадион срещу тима на Шоле, Домакините от Орлеан са постигнали 1 победа.

Моментна форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините от Орлеан постигна реми в предишната си среща в първенството на Франция, а на собствения си терен допусна загуба в предишната си среща.

Съставът на гостите от Шоле допусна неуспех в последния кръг в Франция, а като гост стигна до реми в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.00 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.