Обосновани Футболни Прогнози

Клермонт Фут - Лориен

13 Март 2022 - 16:00
Клермонт Фут
Лориен
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.28
0 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач между футболните тимове на Клермонт Фут и Лориен от 28-ия кръг на футболния сезон в Лига 1 на Франция.

Накратко информацията за предстоящата футболна среща:

Клермонт Фут

Клермонт Фут заемат 15-та позиция в класирането с общ сбор от 28 точки, след 7 победи, 7 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните общо 27 срещи имат отрицателна голова разлика 27-46. На домашна сцена Клермонт Фут има 13 срещи до момента, в които има 3 победи, 5 равенства и 5 загуби, вкарал е 14 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 17 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Клермонт Фут има на сметката си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 7-8.

Лориен

Гостуващият отбор на Лориен е на 18-то място във временното класиране със събрани 24 точки, след 5 победи, 9 равенства и 13 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 27 мача е реализирал 22 попадения и е допуснал 43 гола в мрежата си. При визитите си отборът е изиграл 14 двубоя досега, в които е записал една победа, 5 равенства и 8 загуби, при голова разлика 11-29.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига 1 футболистите на Лориен са постигнали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 9 гола.

Клермонт Фут - Лориен - директни двубои

В последната среща между двата отбора, Клермонт Фут няма постигната нито една победа, тима на Лориен също няма постигната нито една победа, а една среща е завършил с равен резултат.

Моментна форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините от Клермонт Фут има неуспех в последния си двубой в първенството, а на своя стадион постигна равенство в предишния си мач.

Съставът на Лориен допусна неуспех в предишната си среща в Франция, а на чужд терен има успех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.28 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.