Обосновани Футболни Прогнози

Слиго Роувърс - Фин Харпс

14 Март 2022 - 21:45
Слиго Роувърс
Фин Харпс
Прогноза: 1
Коефициент: 1.80
3 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач от поредния кръг на текущото първенство в Ирландия в Висша Дивизия между съставите на Слиго Роувърс и Фин Харпс.

Информацията за днешната футболна среща:

Слиго Роувърс

Домакините заемат 6-то място в таблицата със събрани 5 точки, след една победа и 2 равенства, като отбора все още е без загуба от старта на първенството, като в изиграните 3 срещи са успели да отбележат 2 гола в противниковата врата и са инкасирали 1 попадения в собствената врата. На домашна сцена Червените е играл един мач досега, в който е записал 1 равенство, при голова разлика 0-0.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Слиго Роувърс има на сметката си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 4 гола.

Фин Харпс

Отборът на гостите от Фин Харпс заема 9-то място в таблицата с 2 точки, след 2 равенства и една загуба от старта на шампионата, като все още не е записал нито една победа до момента, като в изиграните общо 3 мача е успял да вкара 1 попадения в противниковата врата и е инкасирал 4 попадения в собствената мрежа. Навън съставът е изиграл 2 срещи до момента, в които е записал 1 равенство и една загуба и все още няма нито една победа навън, като все още не се е разписал във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 3 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Фин Харпс са записали 1 победа, 4 равенства и 1 загуба, при голова разлика вкарани 9 гола и получени 7 гола.

Слиго Роувърс - Фин Харпс - директни срещи

В предишните 5 мача между двата тима, тимът на Слиго Роувърс има записани 3 успеха, отбора на Фин Харпс е постигнал 1 победа, а в една среща двата съперника са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 8-5. В предишните 2 двубоя у дома срещу Фин Харпс, футболистите на Слиго Роувърс са постигнали една победа и една загуба.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на Слиго Роувърс е с 2 поредни ремита в Ирландия, а на своя стадион е с 2 поредни равенствa.

Съставът на гостите постигна реми в предишния кръг в първенството на Ирландия, а при гостуванията си има поражение в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.80 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.