Обосновани Футболни Прогнози

Тондела - Жил Висенте

28 Декември 2021 - 19:00
Тондела
Жил Висенте
Прогноза: X2
Коефициент: 1.36
0 - 3
позната футболни прогнози

Днес ще се опитам да анализирам футболния двубой от 16-ия кръг на първенството в Примейра Лига на Португалия между Тондела и Жил Висенте.

Информацията за предстоящия футболен двубой:

Тондела

Домакините са 15-ти в таблицата с временното класиране с 12 точки, след 4 победи и 10 загуби от началото на първенството, като в изиграните 14 срещи имат отрицателна голова разлика 19-29. У дома отборът е изиграл 7 мача, в които има 3 победи и 4 загуби, отбелязал е 12 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 13 гола в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството тимът на Тондела има записани една победа и 5 загуби, при голова разлика 7-15.

Жил Висенте

Гостуващият тим на Жил Висенте е 8-ми във временното класиране с актив от 20 точки, събрани след 5 победи, 5 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 двубоя има положителна голова разлика 20-18. Като гост тимът е изиграл 7 мача, в които е записал 3 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 9-7.

В последните си 6 официални мача в Примейра Лига играчите на Петлите са записали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са реализирали в противниковата мрежа 10 гола и са получили 7 гола от своите съперници.

Тондела - Жил Висенте - преки мачове

В последните 4 играни срещи между двата състава, тимът на Тондела има спечеленa една победа, Жил Висенте също има спечеленa една победа, а 2 мача са завършили наравно, при общо голово съотношение 5-5. В предишните 2 срещи на своя терен срещу състава на Жил Висенте, футболистите на Тондела имат 1 победа и едно равенство.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Тимът на домакините от Тондела е в серия от 3 поредни загуби в първенството, а на собствения си терен допусна поражение в последната си среща.

Съставът на Жил Висенте допусна загуба в последния кръг в първенството, а далеч от дома има победа в последната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.