Обосновани Футболни Прогнози

Пистоезе - Лукезе

19 Декември 2021 - 18:30
Пистоезе
Лукезе
Прогноза: X2
Коефициент: 1.45
0 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се разгледам футболната среща от поредния кръг на настоящето първенство в Италия в Серия С - Група В между Пистоезе и Лукезе.

Накратко факти и статистика за днешния мач:

Пистоезе

Футболистите на домакините от Пистоезе заемат 19-та позиция в класирането с 14 точки, след 3 победи, 5 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 18 двубоя са успели да отбележат 14 попадения в противниковата врата и са получили 29 гола в мрежата си. Като домакин тимът на Пистоезе има 8 двубоя досега, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 4 загуби, при голова разлика 8-13.

В предишните си 6 официални двубоя в Серия С - Група В футболистите на Пистоезе имат записани 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 5 вкарани и 13 получени гола.

Лукезе

Съставът на гостите от Лукезе е 8-ми в класирането с актив от 24 точки, след 6 победи, 6 равенства и 6 загуби от започването на първенството, като в изиграните 18 мача има отрицателна голова разлика 16-18. При гостуванията си тимът е изиграл 9 мача досега, в които има 2 победи, 3 равенства и 4 загуби, при голова разлика 6-11.

В предишните си 6 официални мача в Серия С - Група В играчите на Лукезе са записали 2 победи, 4 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 3-0.

Пистоезе - Лукезе - директни двубои

В предишните 4 играни двубоя между двата съперника, тимът на Пистоезе има спечелени 2 победи, Лукезе има постигнатa една победа, а в 1 мач двата отбора са си разделили точките, при обща голова разлика 3-3. В последните 2 срещи на своя терен срещу Лукезе, играчите на Пистоезе са постигнали 1 победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините от Пистоезе е с 3 последователни загуби в първенството на Италия, а на своя стадион допусна поражение в последната си среща.

Съставът на гостите от Лукезе е в серия от 3 поредни ремита в първенството, а на чужд терен е с 2 поредни ремита.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.45 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.