Обосновани Футболни Прогнози

ТСЦ Бачка Топола - Цървена Звезда Белград

16 Декември 2021 - 17:05
ТСЦ Бачка Топола
Цървена Звезда Белград
Прогноза: 2
Коефициент: 1.25
2 - 3
позната футболни прогнози

Днес попаднах на коефициентите в срещата от 21-ия кръг на сезона в Сърбия в турнира Суперлига между футболните състави на ТСЦ Бачка Топола и Цървена Звезда Белград.

Информацията за предстоящата среща:

ТСЦ Бачка Топола

ТСЦ Бачка Топола заемат 8-ма позиция в класирането с общ сбор от 26 точки, записани след 7 победи, 5 равенства и 8 загуби от началото на първенството, като в изиграните 20 двубоя са отбелязали 32 гола и са позволили да им отбележат 28 гола в мрежата си. У дома отборът има 10 мача досега, в които има 4 победи, 2 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 18-15.

В последните си 6 официални мача в Суперлига играчите на ТСЦ Бачка Топола са записали една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 8-8.

Цървена Звезда Белград

Тимът на гостите от Цървена Звезда Белград е втори във временното класиране с актив от 51 точки, постигнати след 16 победи, 3 равенства и една загуба от започването на първенството, като в изиграните общо 20 мача е вкарал 47 гола в противниковата врата и е получил 11 гола в своята мрежа. При визитите си отборът е играл 10 двубоя до момента, в които има 8 победи, 1 равенство и една загуба, при голова разлика 30-8.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Червено-белите са постигнали 5 победи, едно равенство и нито 1 загуба, като са разписали 14 попадения и са инкасирали 3 гола.

ТСЦ Бачка Топола - Цървена Звезда Белград - директни срещи

В последните 5 мача между двата противника, ТСЦ Бачка Топола има постигнатa една победа, а отбора на Цървена Звезда Белград е спечелил 4 успеха, при обща голова разлика 5-15. В последните 2 срещи пред своите почитатели с състава на Червено-белите, Домакините от ТСЦ Бачка Топола имат една победа и една загуба.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Отборът на ТСЦ Бачка Топола постигна победа в предишната си среща в първенството, а на собствения си стадион постигна реми в последния си мач.

Съставът на гостите от Цървена Звезда Белград постигна реми в последната си среща в Сърбия, а при гостуванията си е в серия от 4 последователни победи.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.25 Резултат: 2 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.