Обосновани Футболни Прогнози

Шамоа Ниор - По

21 Декември 2021 - 21:45
Шамоа Ниор
По
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
3 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка от поредния кръг на шампионата в Лига 2 на Франция между тимовете на Шамоа Ниор и По.

Факти и статистика за предстоящата среща:

Шамоа Ниор

Шамоа Ниор са 8-ми в таблицата с временното класиране с актив от 25 точки, натрупани след 7 победи, 4 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 двубоя са вкарали 20 попадения и са инкасирали 21 гола в своята врата. У дома Шамоа Ниор е изиграл 8 двубоя, в които има 4 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 10-8.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Шамоа Ниор е записал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 7 вкарани и 11 получени гола.

По

Тимът на гостите от По се намира на 9-та позиция в класирането с общ актив от 24 точки, след 7 победи, 3 равенства и 8 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 18 двубоя има отрицателна голова разлика 19-20. На чужд терен съставът е изиграл 8 срещи, в които има една победа, 2 равенства и 5 загуби, отбелязал е 6 гола във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 13 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Лига 2 футболистите на По са записали 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 6-9.

Шамоа Ниор - По - директни мачове

В последните 2 изиграни срещи между двата отбора, Шамоа Ниор е спечелил една победа, а състава на По също е постигнал 1 победа, при обща голова разлика 3-5. В последната среща на своя терен с По, Домакините от Шамоа Ниор имат една победа.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините записа реми в предишния кръг в първенството, а у дома постигна победа в последната си среща.

Съставът на гостите е с 2 поражения в първенството на Франция, а далеч от дома е в серия от 4 последователни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.