Обосновани Футболни Прогнози

Апоел Ноф Хагалил - Макаби Нетаня

25 Декември 2021 - 18:00
Апоел Ноф Хагалил
Макаби Нетаня
Прогноза: X2
Коефициент: 1.36
0 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболната среща между футболните състави на Апоел Ноф Хагалил и Макаби Нетаня от 15-ия кръг на първенството в Израел - Висша Лига.

Време е за информацията за днешния сблъсък:

Апоел Ноф Хагалил

Домакините от Апоел Ноф Хагалил заемат 12-та позиция в класирането с общ актив от 13 точки, постигнати след 3 победи, 4 равенства и 7 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 14 двубоя имат отрицателна голова разлика 12-23. У дома съставът на Апоел Ноф Хагалил има 6 мача досега, в които има 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 6-8.

В предишните си 6 официални мача в Висша Лига тимът на Апоел Ноф Хагалил има в актива си 2 равенства и 4 загуби и не са постигнали нито една победа, при голова разлика 3-12.

Макаби Нетаня

Тимът на гостите от Макаби Нетаня е 10-ти в класирането с актив от 16 точки, след 4 победи, 4 равенства и 6 загуби от началото на първенството, като в изиграните 14 срещи е успял да вкара 16 гола във вратата на противниците си и е допуснал 18 гола в мрежата си. Навън отборът е играл 6 двубоя досега, в които има една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 6-8.

В последните си 6 официални двубоя в Висша Лига съставът на Диамантите има на сметката си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 6 гола.

Апоел Ноф Хагалил - Макаби Нетаня - преки мачове

В предишните 4 изиграни срещи между двата тима, тимът на Апоел Ноф Хагалил има записанa 1 победа, а отбора на Макаби Нетаня има постигнати 3 победи, при обща голова разлика 4-6. В предишните 2 мача на своя терен срещу Макаби Нетаня, играчите на Апоел Ноф Хагалил нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините е с 3 загуби в шампионата, а на своя стадион е в серия от 2 последователни поражения.

Съставът на Макаби Нетаня има победа в предишния кръг в първенството, а като гост е в серия от 3 последователни загуби.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.