Обосновани Футболни Прогнози

Атромитос - Аполон Смирни

4 Декември 2021 - 17:15
Атромитос
Аполон Смирни
Прогноза: 1
Коефициент: 1.95
4 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач от поредния кръг на футболния сезон в Гърция в Супер Лига между футболните отбори на Атромитос и Аполон Смирни.

Но нека да разгледаме информацията за предстоящия мач:

Атромитос

Атромитос се намират на 14-то място в таблицата с временното подреждане с актив от 6 точки, събрани след 1 победа, 3 равенства и 7 загуби от започването на първенството, като в изиграните 11 мача имат голова разлика 9-24. На домашна сцена Атромитос е играл 5 двубоя, в които е записал 1 победа, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 5-8.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Атромитос са постигнали 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика 6 вкарани и 15 получени гола.

Аполон Смирни

Тимът на гостите от Аполон Смирни е 13-ти във временното класиране с общ актив от 7 точки, събрани след 1 победа, 4 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 11 мача е успял да отбележи 6 гола и е позволил да му вкарат 19 гола в своята врата. Навън тимът е изиграл 5 двубоя до момента, в които има 1 равенство и 4 загуби и все още са без победа навън, при голова разлика 2-13.

В предишните си 6 официални мача в Супер Лига отборът на Аполон Смирни е записал една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са разписали в противниковата врата 4 гола и са инкасирали 8 гола от противниковите футболни състави.

Атромитос - Аполон Смирни - директни мачове

В последните 5 изиграни мача между двата съперника, Атромитос има постигнати 2 победи, Аполон Смирни има записанa една победа, а 2 двубоя са завършили с равенство, при общо голово съотношение 8-5. В предишните 2 срещи пред своите привърженици срещу Аполон Смирни, Домакините от Атромитос имат 1 победа и едно равенство.

Моментна форма на двата тима в първенството

Тимът на Атромитос има поражение в последната си среща в шампионата, а на собствения си стадион има победа в последния си мач.

Отборът на Аполон Смирни постигна равенство в последната си среща в шампионата на Гърция, а като гост е в серия от 2 последователни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.95 Резултат: 4 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.