Обосновани Футболни Прогнози

Брентфорд - Уотфорд

10 Декември 2021 - 22:00
Брентфорд
Уотфорд
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.28
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за сблъсъка от 16-ия кръг на текущият футболен сезон в Англия в Висша Лига между футболните тимове на Брентфорд и Уотфорд. Брентфорд излизат срещу Уотфорд на домашния си стадион.

Стига приказки време е за статистиката за предстоящия сблъсък:

Брентфорд

Домакините са 13-ти във временното подреждане с 17 точки, записани след 4 победи, 5 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 15 срещи са вкарали 19 гола в противниковата врата и са получили 21 гола в собствената мрежа. На собствения си терен Брентфорд е играл 7 мача, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 4 загуби, вкарал е 8 гола във вратата на гостуващите отбори и е получил 9 попадения в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството тимът на Брентфорд има на сметката си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 12 гола.

Уотфорд

Съставът на гостите от Уотфорд се намира на 17-та позиция във временното класиране с актив от 13 точки, записани след 4 победи, 1 равенство и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 двубоя е вкарал 20 попадения във вратата на противниците си и е получил 29 гола в своята мрежа. Като гост отборът има 7 двубоя, в които има 2 победи и 5 загуби, при голова разлика 10-12.

В последните си 6 официални мача в Висша Лига футболистите на Уотфорд имат на сметката си една победа и 5 загуби, при голова разлика 8-12.

Брентфорд - Уотфорд - преки срещи

.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините от Брентфорд записа реми в последния кръг в шампионата на Англия, а у дома постигна победа в последната си среща.

Тимът на гостите от Уотфорд е с 3 последователни загуби в шампионата, а при визитите си е в серия от 2 поредни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.28 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.