Обосновани Футболни Прогнози

Шамоа Ниор - Тулуза

6 Декември 2021 - 21:45
Шамоа Ниор
Тулуза
Прогноза: 2
Коефициент: 1.72
2 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача между тимовете на Шамоа Ниор и Тулуза от 17-ия кръг на сезона в Лига 2 на Франция.

Накратко малко факти и статистика за днешната среща:

Шамоа Ниор

Шамоа Ниор са на 9-та позиция във временното подреждане с актив от 21 точки, записани след 6 победи, 3 равенства и 7 загуби от започването на сезона, като в изиграните 16 двубоя имат отрицателна голова разлика 16-18. На своя стадион Стад Рене Гаяр отборът на Шамоа Ниор е играл 7 срещи досега, в които е записал 3 победи, едно равенство и 3 загуби, отбелязал е 8 попадения в противниковата врата и е получил 7 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига 2 играчите на Шамоа Ниор имат записани 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 6-9.

Тулуза

Отборът на гостите от Тулуза е водач в таблицата с временното подреждане с актив от 33 точки, натрупани след 9 победи, 6 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните общо 16 двубоя е успял да вкара 36 гола и е инкасирал 14 попадения в собствената мрежа. При гостуванията си съставът е изиграл 8 срещи до момента, в които има 4 победи, 4 равенства и нито 1 загуба навън, при обща голова разлика 14-5.

В предишните си 6 мача в първенството съставът на Ле Теф е постигнал 2 победи, 4 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика вкарани 14 гола и получени 5 гола.

Шамоа Ниор - Тулуза - директни мачове

В предишните 2 изиграни мача между двата тима, Шамоа Ниор има записанa една победа, а отбора на Тулуза също е записал една победа, при обща голова разлика 2-2. В предишната среща пред своите привърженици срещу състава на ТФК, футболистите на Шамоа Ниор са записали 1 победа.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините от Шамоа Ниор е в серия от 2 последователни поражения в Франция, а на собствения си стадион е в серия от 2 поражения.

Съставът на гостите има победа в предишната си среща в Франция, а далеч от дома е с 3 поредни равенствa.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.72 Резултат: 2 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.