Обосновани Футболни Прогнози

АЗ Алкмаар - Фортуна Ситард

2 Декември 2021 - 19:45
АЗ Алкмаар
Фортуна Ситард
Прогноза: над 2.5 гола
Коефициент: 1.53
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача между съставите на АЗ Алкмаар и Фортуна Ситард от 15-ия кръг на футболния сезон в Ередивизи на Нидерландия. .

Накратко факти и статистика за предстоящия сблъсък:

АЗ Алкмаар

АЗ Алкмаар са 12-ти във временното класиране с актив от 17 точки, записани след 5 победи, 2 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 мача имат положителна голова разлика 23-19. Пред собствените си почитатели АЗ Алкмаар е изиграл 5 срещи досега, в които има 3 победи, едно равенство и 1 загуба, реализирал е 14 попадения в мрежата на гостуващите състави и е позволил да му вкарат 7 гола във вратата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на АЗ имат в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са реализирали 9 попадения и са инкасирали 7 гола.

Фортуна Ситард

Тимът на гостите от Фортуна Ситард е на 17-то място в класирането с актив от 9 точки, записани след 2 победи, 3 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 срещи е успял да вкара 15 попадения във вратата на съперниците си и е инкасирал 32 гола в мрежата си. Като гост отборът има 6 срещи, в които е записал 2 равенства и 4 загуби и все още няма нито една победа навън, при обща голова разлика 7-13.

В предишните си 6 официални двубоя в Ередивизи играчите на Фортуна Ситард имат в актива си 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 8 вкарани и 16 получени гола.

АЗ Алкмаар - Фортуна Ситард - директни мачове

В предишните 5 двубоя между двата отбора, АЗ Алкмаар е спечелил 4 победи, тима на Фортуна Ситард няма записана нито една победа, а един сблъсък е завършил наравно, при обща голова разлика 15-5. В последните 2 срещи пред своите фенове с Фортуна, Домакините от АЗ Алкмаар са записали 2 успеха.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините е в серия от 2 последователни ремита в шампионата на Нидерландия, а у дома стигна до равенство в последната си среща.

Тимът на гостите е с 4 поредни поражения в шампионата на Нидерландия, а на чужд терен е в серия от 2 поредни загуби.

Прогноза: над 2.5 гола Коефициент: 1.53 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.