Обосновани Футболни Прогнози

Газъл Ел Махала - Нешънъл Банк

20 Декември 2021 - 17:30
Газъл Ел Махала
Нешънъл Банк
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 1
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза ще се спра на футболния мач между тимовете на Газъл Ел Махала и Нешънъл Банк от 7-ия кръг на шампионата в Египет в Висша Лига.

Накратко информацията за предстоящия футболен мач:

Газъл Ел Махала

Играчите на състава домакин са на 6-то място в класирането с актив от 9 точки, натрупани след 2 победи, 3 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните 6 срещи имат положителна голова разлика 9-6. На своя терен Фермерите има 3 двубоя досега, в които е записал една победа, 1 равенство и една загуба, при голова разлика 6-4.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Фермерите е записал 2 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 9-6.

Нешънъл Банк

Съставът на гостите от Нешънъл Банк заема 5-то място във временното подреждане с общ сбор от 10 точки, след 3 победи, 1 равенство и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 6 мача има положителна голова разлика 7-4. На чужд терен отборът е изиграл 3 мача до момента, в които има 1 равенство и 2 загуби и все още не е записал нито една победа навън, при обща голова разлика 1-3.

В последните си 6 официални двубоя в Висша Лига отборът на Нешънъл Банк е постигнал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 4 получени гола.

Газъл Ел Махала - Нешънъл Банк - преки срещи

В последните 2 играни двубоя между двата съперника, Газъл Ел Махала няма постигната нито една победа, състава на Нешънъл Банк също не е спечелил нито една победа, а в 2 двубоя двата съперника са си разделили точките, при обща голова разлика 1-1. В предишната среща на своя терен срещу тима на Нешънъл Банк, футболистите на Газъл Ел Махала нямат победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините записа реми в предишния си двубой в шампионата на Египет, а при домакинствата си допусна неуспех в последния си мач.

Съставът на гостите от Нешънъл Банк има успех в последната си среща в шампионата на Египет, а при гостуванията си записа реми в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.