Обосновани Футболни Прогнози

Метц - Монпелие

1 Декември 2021 - 20:00
Метц
Монпелие
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
1 - 3
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач от 16-ия кръг на текущият футболен сезон в Лига 1 на Франция между Метц и Монпелие.

Информацията за днешния двубой:

Метц

Метц са 19-ти в таблицата с временното класиране с актив от 12 точки, след 2 победи, 6 равенства и 7 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 15 срещи имат отрицателна голова разлика 17-30. На собствения си стадион Стад Сент-Симфориен тимът на Метц е играл 7 двубоя, в които има 4 равенства и 3 загуби и все още не е записал нито една победа у дома, реализирал е 9 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 15 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 6 срещи в първенството тимът на Метц е записал една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 6 вкарани и 11 получени гола.

Монпелие

Тимът на гостите от Монпелие е 11-ти в класирането с 19 точки, от 5 победи, 4 равенства и 6 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 15 срещи е реализирал 21 гола и е позволил да му отбележат 22 попадения в собствената мрежа. На чужд терен отборът е играл 7 мача досега, в които има 1 победа, 2 равенства и 4 загуби, вкарал е 7 гола в мрежата на посрещащите го състави и е допуснал 13 гола във вратата си.

В последните си 6 официални двубоя в Лига 1 тимът на Монпелие е постигнал 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 5 вкарани и 6 получени гола.

Метц - Монпелие - преки мачове

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата отбора, Метц е записал 1 победа, състава на Монпелие също има постигнатa 1 победа, а 3 мача са завършили наравно, при общо голово съотношение 6-5. В предишните 2 срещи пред своите привърженици с Монпелие, футболистите на Метц нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Тимът на домакините постигна успех в последната си среща в шампионата, а у дома е в серия от 2 последователни равни срещи.

Тимът на гостите от Монпелие е с 2 поредни загуби в първенството на Франция, а далеч от дома допусна неуспех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.