Обосновани Футболни Прогнози

Апоел Ришон Лецион - Апоел Рамат Ган

13 Декември 2021 - 19:00
Апоел Ришон Лецион
Апоел Рамат Ган
Прогноза: 2
Коефициент: 2.65
0 - 1
позната футболни прогнози

Днеска мисля да разгледам сблъсъка между съставите на Апоел Ришон Лецион и Апоел Рамат Ган от 16-ия кръг на текущият сезон в Израел в Лига Леумит.

Накратко информацията за днешния сблъсък:

Апоел Ришон Лецион

Играчите на домакините са на 12-та позиция в таблицата със събрани 16 точки, събрани след 4 победи, 4 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 двубоя са вкарали 21 попадения във вратата на противниците си и са инкасирали 24 гола във вратата си. Пред собствените си горещи привърженици Апоел Ришон Лецион е изиграл 7 двубоя досега, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 7-13.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Апоел Ришон Лецион са записали 3 равенства и 3 загуби и нямат победа, при голова разлика 6-10.

Апоел Рамат Ган

Съставът на гостите от Апоел Рамат Ган заема 14-то място в класирането с 12 точки, натрупани след 2 победи, 6 равенства и 6 загуби от започването на сезона, като в изиграните 14 мача има голова разлика 16-27. Далеч от дома отборът е изиграл 6 срещи досега, в които е записал 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 9-13.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Апоел Рамат Ган е записал 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, като са вкарали в противниковата врата 5 попадения и са допуснали 9 попадения от футболистите на противниците си.

Апоел Ришон Лецион - Апоел Рамат Ган - преки срещи

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата противника, Апоел Ришон Лецион е спечелил 2 победи, отбора на Апоел Рамат Ган е спечелил една победа, а в 2 мача двата съперника не са съумели да се победят, при обща голова разлика 5-3. В предишните 2 мача пред своите привърженици с тима на Апоел Рамат Ган, играчите на Апоел Ришон Лецион са постигнали една победа и едно равенство.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините от Апоел Ришон Лецион е в серия от 2 поражения в първенството на Израел, а при домакинствата си е с 2 последователни поражения.

Отборът на Апоел Рамат Ган е в серия от 2 последователни поражения в Израел, а далеч от дома е в серия от 2 поредни равни срещи.

Прогноза: 2 Коефициент: 2.65 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.