Обосновани Футболни Прогнози

Лиерс Кемпензонен - Ломел

5 Декември 2021 - 21:00
Лиерс Кемпензонен
Ломел
Прогноза: 1
Коефициент: 2.00
2 - 2
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се изиграе футболния двубой от 14-ия кръг на текущият футболен сезон в Първа Дивизия Б на Белгия между съставите на Лиерс Кемпензонен и Ломел.

Стига приказки време е за информацията за предстоящия двубой:

Лиерс Кемпензонен

Играчите на състава домакин са 5-ти във временното подреждане с 16 точки, натрупани след 4 победи, 4 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 13 срещи са реализирали 25 попадения и са инкасирали 26 гола в собствената мрежа. Като домакин съставът е играл 6 двубоя досега, в които има 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 13-11.

В предишните си 6 срещи в първенството тимът на Лиерс Кемпензонен е постигнал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 11 вкарани и 15 получени гола.

Ломел

Съставът на гостите от Ломел е 7-ми в таблицата с временното подреждане с актив от 14 точки, от 4 победи, 2 равенства и 7 загуби от старта на сезона, като в изиграните 13 срещи има отрицателна голова разлика 21-23. На чужд терен съставът е изиграл 6 срещи, в които има 2 победи, едно равенство и 3 загуби, отбелязал е 8 гола във вратата на своите домакини и е допуснал 10 гола в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството съставът на Ломел е постигнал 1 победа, едно равенство и 4 загуби, като са вмъкнали на противника си 10 гола и са им вкарали 12 попадения.

Лиерс Кемпензонен - Ломел - преки срещи

В предишните 5 играни срещи между двата тима, Лиерс Кемпензонен няма спечелена нито 1 победа, а отбора на Ломел е постигнал 5 победи, при обща голова разлика 5-12. В предишните 2 двубоя пред своите привърженици срещу тима на Ломел, играчите на Лиерс Кемпензонен нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата състава в първенството

Тимът на домакините е в серия от 2 поредни поражения в шампионата, а при домакинствата си допусна загуба в последния си мач.

Отборът на Ломел допусна поражение в предишния кръг в първенството на Белгия, а при визитите си стигна до равенство в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.00 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.