Обосновани Футболни Прогнози

Абиа Уориърс - Съншайн Старс

26 Декември 2021 - 17:00
Абиа Уориърс
Съншайн Старс
Прогноза: 1
Коефициент: 1.42
1 - 0
позната футболни прогнози

Днеска ще се опитам да анализирам двубоя от 2-ия кръг на текущото първенство в Нигерия в турнира НПФЛ между отборите на Абиа Уориърс и Съншайн Старс.

Но стига общи приказки време е за фактите за предстоящия футболен мач:

Абиа Уориърс

Абиа Уориърс са 15-ти в таблицата с временното класиране без записана точка, след 1 загуба, като са вкарали 1 гола и са инкасирали 2 попадения в мрежата си. На своя стадион Абиа Уориърс все още не е изиграл нито един мач досега, като все още не е вкарал нито един гол във вратата на съперниците си и все още не е инкасирал нито един гол в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в НПФЛ тимът на Абиа Уориърс е постигнал 3 победи и 3 загуби, като са отбелязали 11 гола и са инкасирали 7 гола.

Съншайн Старс

Гостуващият отбор на Съншайн Старс е 14-ти в таблицата с временното подреждане без спечелена точка, от старта на новия шампионат, като има голова разлика 0-0. Като гост съставът все още не е изиграл нито един мач досега, като все още не се е разписал в противниковата мрежа и все още не е получил нито едно попадение в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в НПФЛ отборът на Съншайн Старс е записал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са вкарали в вратата на своите съперници 5 попадения и са допуснали 7 гола от противниковите състави.

Абиа Уориърс - Съншайн Старс - директни срещи

В предишните 4 мача между двата отбора, Абиа Уориърс има записанa една победа, отбора на Съншайн Старс е спечелил 2 успеха, а 1 мач е завършил с равен резултат, при обща голова разлика 6-5. В предишните 2 срещи пред своите почитатели срещу Съншайн Старс, играчите на Абиа Уориърс са записали 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на Абиа Уориърс допусна загуба в предишната си среща в шампионата, а у дома е с 4 успеха.

Отборът на гостите има успех в предишния кръг в първенството на Нигерия, а на чужд терен стигна до реми в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.42 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.