Обосновани Футболни Прогнози

Алкоркон - Картахена

12 Декември 2021 - 19:15
Алкоркон
Картахена
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща между тимовете на Алкоркон и Картахена от 20-ия кръг на футболния шампионат в Сегунда Дивисион на Испания.

Накратко малко факти и статистика за предстоящата футболна среща:

Алкоркон

Играчите на състава домакин се намират на 22-ро място във временното подреждане с 9 точки, събрани след 2 победи, 3 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 мача имат отрицателна голова разлика 15-38. На домашна сцена Алкоркон има 9 срещи до момента, в които има 1 победа, 3 равенства и 5 загуби, отбелязал е 9 гола във вратата на гостуващите тимове и е получил 20 гола в собствената врата.

В последните си 6 официални срещи в Сегунда Дивисион играчите на Алкоркон имат записани 2 равенства и 4 загуби и не са записали нито една победа, при голова разлика 6-12.

Картахена

Отборът на гостите от Картахена заема 10-то място в таблицата с общ сбор от 26 точки, след 8 победи, 2 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 мача е отбелязал 23 попадения и е позволил да му вкарат 27 попадения в мрежата си. Навън съставът има 10 мача до момента, в които има 2 победи, 1 равенство и 7 загуби, при голова разлика 8-19.

В последните си 6 официални срещи в Сегунда Дивисион тимът на Картахена има на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 6-7.

Алкоркон - Картахена - преки мачове

В последните 5 играни мача между двата противника, Алкоркон е спечелил 3 успеха, състава на Картахена е спечелил една победа, а един двубой е завършил при равен резултат, при обща голова разлика 6-3. В предишните 2 срещи у дома с Картахена, Домакините от Алкоркон са постигнали 2 победи.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините има загуба в последния си мач в първенството, а на собствения си стадион е в серия от 2 поредни равни срещи.

Тимът на Картахена записа реми в предишния кръг в Испания, а на чужд терен е с 2 загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.